Kylie Jenner:

Detaljen ved Kylies hjem vekker oppsikt

Realitystjernen har valgt en usedvanlig form for kunst.

SPESIELL KUNST: Realitystjernen Kylie Jenners vegg over baren hjemme er prydet av en populær, men unormal type kunst. Dette er noe flere av fansen har bitt seg merke i, og ser seg nødt til å kommentere på. Foto: NTB scanpix
SPESIELL KUNST: Realitystjernen Kylie Jenners vegg over baren hjemme er prydet av en populær, men unormal type kunst. Dette er noe flere av fansen har bitt seg merke i, og ser seg nødt til å kommentere på. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (21) har i løpet av årene blitt et ikon sammen med resten av Kardashian-klanen, enten det gjelder mote, sminke, eller interiør.

For kort tid tilbake ga yngstedatteren fansen et unikt innblikk i luksushjemmet sitt, da hun stilte opp for interiørbladet Architectural Digest, sammen med moren Kris Jenner (63).

Spesiell kunst

Kylie hyret inn designeren Martyn Lawrence-Bullard for å gjøre hjemmet sitt så ungdommelig, men luksuriøst som overhodet mulig.

Neonlys, skamløs kunst og et komplett sminkerom skal ha vært bare noen av kravene til Kylie, som også ønsket seg Barbie-print og rosa stoler som prikken over i'en.

Se dette innlegget på Instagram

thank you @archdigest ✨💛

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Det er lett å distraheres av det overdådige luksusdesignet og møblene hun har plukket ut, men én detalj har likevel fått ekstra oppmerksomhet.

Da realitystjernen skulle velge ut kunst til å henge over baren i huset, falt valget på noe utenom det vanlige. Kylie har nemlig valgt å henge opp fire gigantiske kondomforpakninger på veggen, noe som får flere til å klø seg i hodet.

- Generelt valgte vi kunststykker som føltes passende for en ung samler med en feminin smak. Alt reflekterer Kylies personlighet, fortalte designeren Martyn Lawrence-Bullard til Architectural Digest tidligere denne måneden.

Svindyre kondomer

Kunsten er laget av den amerikanske billedkunstneren Beau Dunn, som visstnok skal være svært populær blant Hollywood-kjendisene.

Bildene er en del av serien «Size Does Matter», og kommer i åtte ulike varianter. Kylie har plukket ut fire av dem.

Flere på Twitter og Instagram har bitt seg merke i den noe unormale kunsten, og de fleste har benyttet anledningen til å erte stjernen. En bruker på Twitter skriver blant annet:

«Jeg så nettopp en video av Kylie Jenners hus fordi jeg ville se hvordan det så ut, og hun har kondomforpakninger som kunst. Er dette grunnen til at hun ble gravid, fordi hun bruker de som kunst?»

Det skal ikke være kjent hvor mye den unge stjernen har måtte punge ut for kunsten, men andre Beau Dunn-stykker skal gå for rundt åtte tusen dollar, noe som tilsvarer rundt 70.000 norske kroner.

Rekordbeløp på take away

Det er en kjent sak at Kylie Jenner hverken er fremmed, eller redd for, å bruke mye penger.

Det ble nylig avslørt at hun blant annet er svært glad i å bestille take away, og at hun bruker rekordbeløp på å bestille mat hjem på døra.

Bare i fjor skal TV-profilen ha brukt hele 10.000 dollar på take away-bestillinger, noe som tilsvarer omlag 85.000 norske kroner.

21-åringens matvaner har blitt satt under lupen av matleveringstjenesten Postmates nye tjeneste «The Receipt». Postmates, som kan sammenlignes med Foodora i Norge, bruker slagordet «Din personlige assistent sin personlige assistent», noe som kan passe Kylies hektiske livsstil godt.

Ifølge Postmates dreier det seg om mer enn bare èn bestilling her og der fra Kylie, og i fjor skal hun ha lagt inn hele 189 bestillinger.

- Mens de fleste av kundene våre bruker oss til lunsj og middag, så er Kylies mest populære tidspunkt å bestille på kl. 10 om morgenen, skrev Postemates i The Receipt.

Uoffisiell rekord

Videre fortalte matleveringstjenesten at realitystjernen, som lastet ned appen deres for litt over ett år siden, raskt ble en av deres aller største kunder. Gjennomsnittlig bruker 21-åringen tjenesten annen hver dag, og hun holder den uoffisielle Postmates-rekorden for å ha lagt inn flest ordre i løpet av ti minutter.

Jenners dyreste bestilling skal ha vært en Tequila-flaske av merket Don Julio Añejo 1942.

Vis mer Vis mer Vis mer

- Hennes minste bestilling var en flaske vann og en enslig gulrot. Ja, du kan få levert en eneste gulrot hvis det er den eneste ingrediensen du mangler - eller hvis du rett og slett har skikkelig lyst på en gulrot, skrev nettstedet.

Da realitystjernen var gravid med datteren Stormi (1) fikk hun som mange andre gravide, lyst på litt ekstra mat. Postmates kunne også røpe hva stjernen bestilte like før datteren kom til verden.

- Kylies bestilling syv dager før fødselen var blant annet Oreo McFlurry, 10 kylling nuggets og pommes frites.

LES OGSÅ: - Tjente 41 millioner på fem minutter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer