Miley Cyrus og VMAs:

Detaljen som vekker oppsikt

Miley Cyrus med ny, kryptisk tatovering etter bruddet.

NY TATOVERING: Miley Cyrus opptrådte under MTV Video Music Awards. Da fikk en splitter ny tatovering mye oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix
NY TATOVERING: Miley Cyrus opptrådte under MTV Video Music Awards. Da fikk en splitter ny tatovering mye oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er helt naturlig at kjoler og antrekk får mye oppmerksomhet når en prisutdeling arrangeres. Natt til tirsdag norsk tid var det duket for den årlige MTV Video Music Awards i New Jersey, og også i år var det flere stjerner som stjal oppmerksomheten med ville kreasjoner.

En som derimot får mye oppmerksomhet for noe helt annet, er nysingle Miley Cyrus (26). Tidligere denne måneden ble det nemlig kjent at hun og Liam Hemsworth (29) skilles etter knappe åtte måneder som ektepar.

Miley har skapt en rekke overskrifter etter bruddet, blant annet for å kline til med Kaitlynn Carter (30), og nå skaper hun overskrifter igjen.

Under prisutdelingen sto stjernen på scenen, og det var da mange la merke til hennes splitter nye tatovering. Flere er skråsikre på at det er en beskjed til eksen hennes, og et tegn på at hun er klar for å gå videre, ifølge People.

På sin venstre arm har hun nemlig tatovert følgende tekst: «My head was feeling scared, but my heart was feeling free», som på norsk kan oversettes til: «Hodet mitt var redd, men hjertet mitt føler seg fri».

Artisten har foreløpig ikke selv forklart hva hun legger i valg av tatovering, men ifølge det amerikanske nettstedet skal det være en klar kobling til hennes nylige brudd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer