Miley Cyrus og VMAs:

Detaljen som vekker oppsikt

Miley Cyrus med ny, kryptisk tatovering etter bruddet.

NY TATOVERING: Miley Cyrus opptrådte under MTV Video Music Awards. Da fikk en splitter ny tatovering mye oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix
NY TATOVERING: Miley Cyrus opptrådte under MTV Video Music Awards. Da fikk en splitter ny tatovering mye oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er helt naturlig at kjoler og antrekk får mye oppmerksomhet når en prisutdeling arrangeres. Natt til tirsdag norsk tid var det duket for den årlige MTV Video Music Awards i New Jersey, og også i år var det flere stjerner som stjal oppmerksomheten med ville kreasjoner.

En som derimot får mye oppmerksomhet for noe helt annet, er nysingle Miley Cyrus (26). Tidligere denne måneden ble det nemlig kjent at hun og Liam Hemsworth (29) skilles etter knappe åtte måneder som ektepar.

Miley har skapt en rekke overskrifter etter bruddet, blant annet for å kline til med Kaitlynn Carter (30), og nå skaper hun overskrifter igjen.

Under prisutdelingen sto stjernen på scenen, og det var da mange la merke til hennes splitter nye tatovering. Flere er skråsikre på at det er en beskjed til eksen hennes, og et tegn på at hun er klar for å gå videre, ifølge People.

På sin venstre arm har hun nemlig tatovert følgende tekst: «My head was feeling scared, but my heart was feeling free», som på norsk kan oversettes til: «Hodet mitt var redd, men hjertet mitt føler seg fri».

NY TEKST: Miley har tatovert et sitat på armen. Foto: NTB Scanpix
NY TEKST: Miley har tatovert et sitat på armen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Artisten har foreløpig ikke selv forklart hva hun legger i valg av tatovering, men ifølge det amerikanske nettstedet skal det være en klar kobling til hennes nylige brudd.

Mye tyder også på at 26-åringen prøver å holde en noenlunde lav profil etter bruddet. Blant annet skal hun ikke ha gått på den røde løperen før prisutdelingen, og skal derimot ha holdt seg bak scenen under hele kvelden.

Het omfavnelse

Ifølge Page Six skal Kaitlynn Carter imidlertid ha vært der for å holde henne med selskap, og de to, som nylig ble koblet til hverandre og sett i het omfavnelse, skal også ha blitt observert mens de kysset hverandre - igjen.

Duoen ble først koblet til hverandre tidligere denne måneden da de var sammen på en luksuriøs ferie ved Comosjøen i Italia, da kjendisnettstedet ET Online publiserte flere bilder av duoen hvor de både kysset og klemte hverandre.

Den gang var det ingen tvil om at de så ut til å storkose seg i hverandres selskap.

Verken Miley eller Kaitlynn har foreløpig kommentert romanseryktene.

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, uttalte talspersonen til Miley og Liam til People da skilsmissenyheten mellom dem ble kjent.

Og mens mange kanskje håpet på at stjerneparet ville jobbe med forholdet og prøve å finne tilbake til hverandre, slik de har gjort flere ganger tidligere, så kan det nå se ut som om det er over for godt denne gangen.

Forrige uke leverte nemlig Hemsworth inn skilsmissepapirene - kun elleve dager etter at bruddnyheten ble kjent, skrev TMZ.

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke tro at jeg har så mye uflaks

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer