FIKK OPPMERKSOMHET: Ekteparet Kim og Kanye er kjent for å skape store overskrifter verden over, og denne helgen var intet unntak. Foto: NTB Scanpix
FIKK OPPMERKSOMHET: Ekteparet Kim og Kanye er kjent for å skape store overskrifter verden over, og denne helgen var intet unntak. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kanye West:

Detaljen som får fansen til å reagere

Rap-stjernen vekket virkelig oppsikt under helgens kjendisbryllup.

Rapperen Kanye West (41) og kona Kim Kardashian (37) var to av de mange celebre gjestene som var til stede under vielsen av rapperkollegaen Tauheed Epps (40), best kjent under artistnavnet 2Chainz, og kjæresten Kesha Wards i Miami denne helgen.

Vanligvis er det Kim som får mest oppmerksomhet for sine antrekk, men i helgen var det ektemannen Kanye som stjal showet med sitt klesvalg.

Mens de fleste av gjestene hadde på seg passende pensko i bryllupet, valgte nemlig den velkjente rapperen et noe vågalt fottøy - slippers fra sitt eget klesmerke, Yeezy.

Til slippersene hadde Kanye på seg en beige dress fra det luksuriøse merket Louis Vuitton.

Saken fortsetter under bildet.

INTERESSANT SKOVALG: Kanye West har fått stor oppmerksomhet rundt de vågale skoene han brukte i helgens bryllup til rapperkollegaen 2Chainz. Foto: NTB Scanpix
INTERESSANT SKOVALG: Kanye West har fått stor oppmerksomhet rundt de vågale skoene han brukte i helgens bryllup til rapperkollegaen 2Chainz. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Får refs på Twitter

Det tok ikke lang tid før flere moteinteresserte Twitter-brukere tok til orde om det vågale antrekket, ifølge Cosmopolitan. Flere kommenterer at det avslappede skovalget ikke egner seg i et bryllup.

«Ok, Kanye West sin stil har vært ganske stygg i det siste. Å ta på seg slippers i et bryllup var dråpen som fikk begeret til å renne over for meg. Det var helt grusomt», skriver en av Twitter-brukerne.

Andre brukere refser den skrukkete dressen og kombinasjonen av slippers og sokker.

Men det er ikke bare skoene som vekker oppsikt blant følgerne. Også det faktum at skoene ser ut til å være altfor små er noe flere legger merke til.

Til tross for slaktingen av rapperens antrekk i anledning helgens bryllup, er det likevel flere som velger å hylle rapperen for markedsføringen av det avslappende fottøyet.

«Kanye West er et geni, han får alle til å snakke om Yeezy-slippersene. Fantastisk markedsføring», skriver en annen Twitter-bruker.

Saken fortsetter nedenfor.

Blir aldri overrasket over Kanye

Moteekspert og redaktør for motemagasinet Melk og Honning, Ida Elise Eide Einarsdóttir, forteller til Se og Hør at hun ikke synes at Kanyes valg av fottøy er en skivebom.

- Man blir jo aldri helt overrasket over hva Kanye West har på seg, og det han gjør er sjeldent tilfeldig. «Slidersene» er en del av hans nye kolleksjon og det at han tar på seg disse i helgens bryllup er lurt for markedsføringen.

- Skovalget får sosiale medier til å koke, spesielt Twitter, og hvis man ser på det i et «all PR er god PR»-perspektiv, er de ganske morsomme, forteller Einarsdóttir.

Saken fortsetter under bildet.

INGEN TILFELDIGHET: Det at Kanye valgte å ha på seg disse slippersene i bryllupet, mener moteekspert og redaktør for motemagasinet Melk og Honning, Ida Elise Eide Einarsdóttir, ikke er noen tilfeldighet. Foto: NTB Scanpix
INGEN TILFELDIGHET: Det at Kanye valgte å ha på seg disse slippersene i bryllupet, mener moteekspert og redaktør for motemagasinet Melk og Honning, Ida Elise Eide Einarsdóttir, ikke er noen tilfeldighet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Melk og Honning-redaktøren mener det at Kanye valgte et par «sliders» som er for små, bare er kronen på verket.

- Det at de er for små betyr ikke at han har tatt feil størrelse, det skaper en snakkis. Spesielt nå hvor det er moteuker over hele verden, og trender foregår samtidig, gjelder det mer enn noensinne å skille seg ut.

Moteeksperten legger ikke skjul på at fottøyet er blitt en stor del av motebildet og at Kanye treffer bra.

- «Sliders» er en typisk trend som har vært overalt på catwalken og på influensere den siste tiden. Det samme gjelder sokker i sandaler, selv om det nok appellerer mer til de spesielt moteinteresserte enn mannen eller kvinnen i gata.

Fridde to ganger

Helgens storslagne bryllup fant sted på Villa Casa Casuarina, det tidligere hjemmet til designeren Gianni Versace i Miami, og det nygifte ekteparet giftet seg foran 75 gjester, ifølge Eonline.

Rapperen 2Chainz fridde først til sin kjære Kesha under Bet Awards i 2013, men valgte også å gå ned på kne på den røde løperen under den årlige Met-gallaen i mai.

Rapperen og kona har døtrene Heaven og Harmony, samt sønnen Halo, sammen.

Det ble delt flere bilder og videosnutter fra helgens bryllup, og den nygifte rapperen benyttet også anledningen til å dele et bilde sammen med venneparet Kim og Kanye.

LES OGSÅ: Så mye er reality-familien verdt