Jennifer Lopez:

Detaljen skremmer fansen

Jennifer Lopez er ikke fremmed for å legge ut selfies, men hennes siste Instagram-innlegg vekker uro hos fansen.

OVERRASKER: Jennifer Lopez' nye bildet på Instagram skremmer vettet av fansen. Nå hevder en kilde å ha svaret på hvorfor. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKER: Jennifer Lopez' nye bildet på Instagram skremmer vettet av fansen. Nå hevder en kilde å ha svaret på hvorfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Artist og skuespiller Jennifer Lopez (50) har på ingen måte blitt kjent for å være beskjeden i løpet av sin lange karriere, og det er muligens det mange liker med henne. Hun er ærlig, tøff og har ingen problemer med å si fra om noe er galt.

Det samme kan sies å speile seg på hennes profiler i sosiale medier, der hun deler ærlige bilder av hverdag, luksus og trening. Det er ingen tvil om at 50-åringen ikke er spesielt sjenert hva gjelder kropp, og hun viser gjerne frem de imponerende musklene som sørget for at hun blant annet kunne spille stripper i filmen «Hustlers» fra i fjor.

De ovennevnte bildene har fansen blitt vant til. Men da Lopez nylig la ut en speilselfie, hvor hun poserte i treningstøy, la fansen merke til noe helt annet enn kroppen hennes. Én detalj i bildet har nemlig skremt flere.

Skummelt

Flere medier har omtalt den spesielle saken. For mens 50-åringen poserer i speilet, er det noe i bakgrunnen som fanget fleres oppmerksomhet. Zoomer man godt inn, kan man tydelig se at det gjemmer seg et ansikt i bildets bakgrunn.

«Hvorfor er det en mann med hånda over munnen sin i bakgrunnen?», har en fan spurt i kommentarfeltet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer