Jeff Bezos:

Detaljen om elskerinnen vakte oppsikt

Historien om Jeff Bezos og elskerinna slo ned som en bombe. Nå smiler lykken for verdens rikeste mann og kjæresten.

SKAPTE KAOS: Lauren Sanchez ble plutselig verdenskjent da hun ble koblet til verdens rikeste mann i fjor. Siden den gang har livet hennes endret seg betraktelig. Foto: NTB Scanpix
SKAPTE KAOS: Lauren Sanchez ble plutselig verdenskjent da hun ble koblet til verdens rikeste mann i fjor. Siden den gang har livet hennes endret seg betraktelig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For ett år siden kunngjorde verdens rikeste mann, Jeff Bezos (56), at han og kona skulle skilles etter 25 års ekteskap.

Mackenzie Bezos (49) forlot den gang ekteskapet med Amazon-aksjer til en verdi av 35,6 milliarder dollar, i det som er omtalt som tidenes dyreste skilsmisse.

Det er i ettertid blitt offentlig kjent at Bezos har innledet et fast forhold til det tidligere nyhetsankeret og programlederen Lauren Sanchez (50). Et rekorddyrt boligkjøp denne uken, vitner også nå om at paret offisielt blir samboere.

Interessen rundt verdens rikeste mann og hans nye kjæreste, har ikke uventet vært formidabel. Mye av bakgrunnen for dette er knyttet til en noe suspekt start på forholdet.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Pikante bilder

Like etter at Bezos og ekskona varslet sin separasjon, slo en artikkel i The Enquirer ned som en bombe i USA. Den rapporterte at Amazon-sjefen hadde en utenomekteskapelig affære med Sanchez, som også var gift på sin side.

GIFTET SEG I 2005: Da Lauren Sanchez innledet et forhold til Jeff Bezos, var hun offisielt gift med Patrick Whitesell. Her er de to avbildet sammen i 2012. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG I 2005: Da Lauren Sanchez innledet et forhold til Jeff Bezos, var hun offisielt gift med Patrick Whitesell. Her er de to avbildet sammen i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tabloidavisen hadde blant annet fått tilgang til private tekstmeldinger og pikante bilder som var blitt sendt fra Bezos til Sanchez. Herfra og ut ble den da 49 år gamle programlederen tabloidenes nye «simple elskerinne».

Hennes nye liv i velstand og luksus, er så langt godt dokumentert i spaltene. De siste tolv månedene er paret blant annet blitt observert på overdådige yachtferier, og langs de dyreste shoppinggatene i Europa.

- Sov i bilen

Lenge før Sanchez ble romantisk involvert med multimilliardær Bezos, så hverdagen derimot ganske annerledes ut.

ROMANTISKE UTFLUKTER: Jeff Bezos og kjæresten Lauren Sanchez har uten tvil prioritert luksuriøse ferier sammen det siste året. Her poserer paret foran Taj Mahal i slutten av januar. Foto: NTB Scanpix
ROMANTISKE UTFLUKTER: Jeff Bezos og kjæresten Lauren Sanchez har uten tvil prioritert luksuriøse ferier sammen det siste året. Her poserer paret foran Taj Mahal i slutten av januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den meksikansk-amerikanske 50-åringen har tidligere tegnet et bilde av en oppvekst preget av fattigdom.

- Vi hadde ingenting. Jeg pleide å sove i baksetet til bestemor mens hun reiste rundt og vasket hus, uttalte Sanchez til The Hollywood Reporter i 2017.

Som barn hadde hun lærevansker og skulle senere få konstatert dysleksi. Det satte imidlertid aldri en stopper for drømmen om å jobbe innenfor tv.

- Jeg trodde jeg var dum da jeg vokste opp. Mine programlederkolleger visste at jeg har dysleksi, men utover dette var det få som kjente til situasjonen. Jeg følte jeg måtte skjule det. Det var ikke et tema folk pratet om.

Eksen venn med Bezos

Etter mange år i tv-ruta, giftet 50-åringen seg med stjernemanager Patrick Whitesell (55) i 2005.

- Jeg har alltid spurt vennene mine: «Hvordan vet en at man har funnet den rette?». Så møtte jeg Patrick, og sa: «Nå skjønner jeg», uttalte Sanchez til People på bryllupsdagen.

Sammen fikk paret to barn, som nå er tolv og 13 år gamle.

BRUDD: Lauren Sanchez og Patrick Whitesell fikk to barn sammen. Førstnevnte har også en 19 år gammel sønn fra ekteskapet med Tony Gonzalez. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Lauren Sanchez og Patrick Whitesell fikk to barn sammen. Førstnevnte har også en 19 år gammel sønn fra ekteskapet med Tony Gonzalez. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En detalj som har vakt særlig oppsikt i lys av affæren mellom Bezos og Sanchez, er at førstnevnte var venn med Whitesell. Ifølge Business Insider hadde de to ekteparene blant annet hus i nærheten av hverandre i Seattle.

Da Sanchez forlot ektemannen til fordel for Amazon-sjefen, hadde paret vært gift i 13 år. Skilsmissepapirene ble levert i april i fjor, og i ettertid har Whitesell funnet lykken med modell Pia Miller (36).

View this post on Instagram

Mi amor 🖤

A post shared by Pia Loyola (@pia) on

Hyret granskere

55-åringen har foreløpig ikke uttalt seg offentlig om bruddet med ekskona. Da The Enquirer skrev om affæren, hevdet tabloidavisa å ha fulgt Bezos og elskerinna over lang tid - gjennom fem delstater.

Paret skal angivelig ha møttes «i privatfly, limousiner, på helikopterturer, luksushoteller, intime middager og andre skjulte kjærlighetsreder.»

HÅND I HÅND: Etter at skilsmissene gikk gjennom, har Jeff Bezos og Lauren Sanchez gjort lite for å skjule forholdet. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Etter at skilsmissene gikk gjennom, har Jeff Bezos og Lauren Sanchez gjort lite for å skjule forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Elkan Abramowitz, en av advokatene til David Pecker, som er sjef for National Enquirers morselskap American Media Inc. (AMI), sier at de fikk historien om Bezos' affære fra en «pålitelig kilde» som står Amazon-sjefen nær.

Bezos hyret dermed inn granskere for å finne ut hvordan Enquirer fikk tak i historien.

Kjærestens bror saksøker

I en sak som fortsatt er svært betent, hevder milliardæren at AMI truet med å trykke intime bilder av ham, om han ikke sluttet å undersøke. National Enquirer nekter på sin side for at de drev med utpressing.

Siste utvikling i saken har ført til ytterligere skandale rundt paret. Ifølge CNN har nå broren til Lauren Sanchez, Michael, saksøkt søsterens kjæreste for ærekrenkelse.

Sistnevnte mener Bezos har spredt falske rykter om at det var han som sto bak lekkingen av de pikante bildene til National Enquirer.

- Min klient velger å svare på dette i retten, og skal gjøre det veldig snart, er den korte beskjeden fra Jeff Bezos' advokat til CNN.

NYE BILDER: Den avdøde mangemilliardæren Jeffrey Epsteins «Zorro-ranch» er nylig blitt filmet og fotografert. Foto/video: thisischriswhite.com Vis mer

Kjøpte milliardvilla

Midt i kaoset, har kjæresteparet likevel prioritert å dra på boligjakt. Torsdag kunne Wall Street Journal melde at Bezos skal ha punget ut omkring 1,5 milliarder kroner for en herskapelig villa i nabolaget Beverly Hills i Los Angeles.

Den såkalte Warner-eiendommen ble kjøpt fra mediemogul David Geffen, og kjøpssummen som WSJ opererer med, gjør eiendommen til Los Angeles dyreste.

Denne saken ble først publisert på Dagbladets finansnettsted, Børsen.no.

LES OGSÅ: Hånet av britisk avis kort tid før dødsfallet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer