Justin Bieber:

Detaljen i superstjernens bilde vekker oppsikt

Justin Biebers lesestoff har fått fansen til å sperre opp øynene.

TRØBBEL?: Ekteparet giftet seg i 2018, og virker lykkelige enn noen gang. Nå spekulerer fans på om det kan være trøbbel i paradis. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump
TRØBBEL?: Ekteparet giftet seg i 2018, og virker lykkelige enn noen gang. Nå spekulerer fans på om det kan være trøbbel i paradis. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Vis mer
Publisert

Ekteparet Justin (25) og Hailey Bieber (23) har vært gift siden 2018, og i sosiale medier ser det ut til at forholdet deres blomstrer.

Nå undrer derimot flere av Justins fans på om det er trøbbel i paradis.

Det er Mirror som skriver at 25-åringen nylig delte et bilde på Instagrams historiefunksjon, der han viste hva han har med seg når han er ute på reise. Blant annet stjernes lesestoff ble presentert.

Det flere nå har bitt seg merke i, er at den ene boken til Justin handler om hvordan man unngår utroskap i ekteskapet. Det unike valget av litteratur får nå fansen til å reagere.

Boken det er snakk om, heter «His Needs, Her Needs: Building an Affair-Proof Marriage». Forfatteren Willars Harley (78) står bak boken, som går inn på de ti største behovene til menn og kvinner. Det forklares blant annet hvordan man tilfredsstiller behov i et ekteskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer