Justin Bieber:

Detaljen i superstjernens bilde vekker oppsikt

Justin Biebers lesestoff har fått fansen til å sperre opp øynene.

TRØBBEL?: Ekteparet giftet seg i 2018, og virker lykkelige enn noen gang. Nå spekulerer fans på om det kan være trøbbel i paradis. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump
TRØBBEL?: Ekteparet giftet seg i 2018, og virker lykkelige enn noen gang. Nå spekulerer fans på om det kan være trøbbel i paradis. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Vis mer
Publisert

Ekteparet Justin (25) og Hailey Bieber (23) har vært gift siden 2018, og i sosiale medier ser det ut til at forholdet deres blomstrer.

Nå undrer derimot flere av Justins fans på om det er trøbbel i paradis.

Det er Mirror som skriver at 25-åringen nylig delte et bilde på Instagrams historiefunksjon, der han viste hva han har med seg når han er ute på reise. Blant annet stjernes lesestoff ble presentert.

Det flere nå har bitt seg merke i, er at den ene boken til Justin handler om hvordan man unngår utroskap i ekteskapet. Det unike valget av litteratur får nå fansen til å reagere.

GODT GIFT: Justin og Hailey Bieber giftet seg i 2018. Foto: NTB Scanpix
GODT GIFT: Justin og Hailey Bieber giftet seg i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Boken det er snakk om, heter «His Needs, Her Needs: Building an Affair-Proof Marriage». Forfatteren Willars Harley (78) står bak boken, som går inn på de ti største behovene til menn og kvinner. Det forklares blant annet hvordan man tilfredsstiller behov i et ekteskap.

Boken gir også en veiledning på hvordan du kan bli uimotståelig for ektefellen din, og hvordan man kan elske mer kreativt og sensitivt.

Ifølge forfatteren eliminerer man dermed problemene som ofte fører til at den ene parten tyr til utroskap.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

- Det er enda håp

Flere av følgerne til 25-åringen stiller spørsmål rundt hvorfor han følte at han måtte dele lesestoffet sitt med instagram-følgerne sine - og enda viktigere, hvorfor han i det hele tatt leser akkurat den boken.

Det flere spekulerer på, er om Justin bare har den for å lese den, eller om det kan være problemer i ekteskapet mellom ham og den amerikanske supermodellen.

På Twitter tok det ikke lange tiden før fansen kommenterte boken.

- Trenger han virkelig å lese en bok om hvordan han unngår å være utro mot «den store kjærligheten sin», skriver en, mens en annen aner håp om å en dag kapre stjernens hjerte:

- Om han må lese denne, er det enda håp, lyder kommentaren.

Justin er ikke beskjeden når det kommer til å vise kjærlighet overfor kona i sosiale medier, ettersom han stadig vekk publiserer bilder av de to på sin egen Instagram-profil. For bare noen måneder siden la han ut et bilde fra bryllupet deres, der han skrev en bursdagshilsen til Hailey.

Teksten fikk flere fans til å reagere den gangen også, da det virket som at ekteparet hadde lagt babyplaner.

«PS: Du tenner meg hver dag, og neste sesong blir det babyer», var noe av det Justin skrev i innlegget.

- Redd for å såre henne

Ekteparet møtte hverandre for første gang backstage på «The Tonight Show» tilbake i 2009 . I ettertid skjedde det ingenting mellom turtelduene, ettersom Justin hadde et av-og-på- forhold med «Disney»-stjernen Selena Gomez (27) på dette tidspunktet.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

I senere tid oppsto det imidlertid flere spekulasjoner om de to hadde funnet tonen, da Justin og Hailey ble sett sammen gjentatte ganger.

Etter et årelangt vennskap, bekreftet Justin i 2016 at de var kjærester, men det tok derimot ikke lange tiden før forholdet tok slutt.

Den gang uttalte Justin at han hadde sterke følelser for Hailey, og at han ikke ville såre henne.

- Jeg ønsker ikke å sette noen i en posisjon der en jente føler at jeg er kun hennes, for så å bli såret. Akkurat nå ønsker jeg ikke å bli holdt tilbake av noe. Jeg har allerede så mye å drive med og veldig mye ansvar, sa han og la til:

- Hva om Hailey er den personen jeg skal gifte meg med? Å haste inn i noe vil bare ødelegge henne, og da kommer det for alltid til å være ødelagt. Det er vanskelig å fikse noe som er ødelagt. Det er så vanskelig.

FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Justin og Hailey møttes allerede i tenårene, før de omsider falt for hverandre. I dag er de gift. Foto: NTB Scanpix
FANT TILBAKE TIL HVERANDRE: Justin og Hailey møttes allerede i tenårene, før de omsider falt for hverandre. I dag er de gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er trygt å si at forholdet mellom ekteparet har vært komplisert, men i 2018 ble det offisielt at 25-åringen hadde fridd til kjæresten. Bare få måneder etter giftet duoen seg i all hemmelighet. I senere tid hadde de også en vielse der venner og familie fikk være til stede, samt en fest.

Støttes av kona

Tidligere denne måneden ble Justin diagnosert med sykdommen lyme borreliose, som ifølge Folkehelseinstituttet er en lidelse som forårsaker blant annet hudforandringer og leddplager.

Nyheten delte Justin selv etter å ha fått en rekke kommentarer rettet mot utseendet sitt. Like etter viste kona sin støtte via sosiale medier.

«For de som prøver å bagatellisere alvorlighetsgraden av sykdommen Lyme Borreliose: Gjør researchen deres og lytt til mennesker som har lidd av sykdommen i årevis. Å gjøre narr av en sykdom du ikke vet hva er, er ikke måten å gjøre ting på. Alt du må gjøre er å ta en utdannelse», skrev Hailey på sin Twitter-konto.

HATT DET TØFT: Etter flere spekulasjoner om Justin Biebers utseende har sangstjernen kommet ut med at han har Borreliose. Vis mer

Dette er derimot ikke første gangen Hailey har tatt et oppgjør mot nettrollene. På starten av nyåret publiserte også modellen et innlegg på Instagram, der hun snakker om at folk er slemme mot hverandre på sosiale medier, og at man må bli flinkere til å snakke med hverandre.

LES OGSÅ: Avlyser alle konserter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer