Emily Ratajkowski:

Detaljen i stjernens lettkledde bilde får fansen til å juble

Emily Ratajkowski delte nytt bilde på Instagram.

NAKENBILDE: Emily Ratajkowskis nye bilde får fansen til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix
NAKENBILDE: Emily Ratajkowskis nye bilde får fansen til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske modellen og skuespilleren Emily Ratajkowski (27) overrasket mange da hun giftet seg med skuespiller Sebastian Bear-McClard (31) i februar.

«Sååå, jeg har en overraskelse. Jeg giftet meg i dag», skrev 27-åringen under et bilde av seg selv og Sebastian på Instagram.

De to turtelduene skal kun ha vært kjærester et par uker før de giftet seg, og en talsperson for modellen har i etterkant bekreftet giftermålet overfor Vogue.

Bruddrykter

Kort tid etter bryllupet delte Emily en rekke bilder av seg selv og sin nye ektemann, men den siste tiden har derimot bildene av Sebastian dabbet av på stjernens Instagram-profil. Dette har imidlertid ikke gått ubemerket hen hos fansen.

Det var derfor til stor jubel for fansen, da Emily tirsdag delte et bilde av seg selv toppløs. Det er imidlertid ikke nakenheten i bildet fansen reagerer på, men at modellen stolt viser frem gifteringen sin.

Tan bb

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

- For en vakker ring, skriver en.

En annen kommer ikke over størrelsen på den enorme ringen, mens flere påpeker at dette er et tegn på at det, til tross for bruddrykter, går bra i forholdet.

Bildet har i skrivende stund høstet hele 1,5 millioner likerklikk og kommentarene strømmer inn i kommentarfeltet.

Privat bryllup

Det var rundt valentinsdagen i år at flere internasjonale medier, deriblant The Sun, begynte å spekulere på om 27-åringen hadde funnet lykken med skuespilleren.

Ifølge Vogue var bryllupet av det intime slaget, der kun noen få gjester var invitert. Bryllupet fant sted i rådhuset i New York.

Etter bryllupet delte skjønnheten et bilde av seg selv sammen med sin nye ektemann, og dagen etter delte hun en kort videosnutt der hun viste fram ringen.

Ifølge People skal det ha gått svært fort i svingene for Emily og Sebastian. Det er nemlig ikke lenge siden modellen og kjæresten gjennom fire år, Jeff Magid, gjorde det slutt.

Saken fortsetter nedenfor.

💍ny💍

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

💫

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Bryster

Emily Ratajkowski har de siste årene prøvd seg som skuespiller, og har blant annet spilt i filmene «Entourage», «Gone Girl» og «We Are Your Friends».

I fjor fortalte hun at utseendet hennes har hindret henne i å få roller. Overfor magasinet Harper's Bazaar Australia uttalte hun at det spesielt er hennes store bryster som har gjort det vanskelig for henne.

- Det er slike ting som skjer med meg: «Åh, hun er for fin». Det er litt diskriminerende at folk ikke vil jobbe med meg fordi brystene mine er for store, sa hun til magasinet, og fortsatte:

- Hva er galt med pupper? De er feminine og vakre, og det burde feires. Liksom, hvem bryr seg? De er perfekte store og de er perfekte små. Hvorfor skal det være noe problem?, sa hun ifølge People.

LES OGSÅ: Truer med å sparke ansatte etter skoblemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer