Kylie Jenner:

Detaljen i Kylies bilde vekker oppsikt

Realityprofilens siste bilder på Instagram har fått stor oppmerksomhet - men det skyldes ikke stjernen selv.

«MYSTISK» MANN: Kylie Jenners siste bilder får stor oppmerksomhet. Foto: NTB scanpix/ Instagram, Kylie Jenner
«MYSTISK» MANN: Kylie Jenners siste bilder får stor oppmerksomhet. Foto: NTB scanpix/ Instagram, Kylie Jenner Vis mer
Publisert

Det kan se ut til at brakkesyken har truffet Kardashian/Jenner-familien for lengst, da de i løpet av den siste måneden ser ut til å ha vært på flere utflukter sammen.

I juni besøkte store deler av familien Kim Kardashian West (39) og Kanye Wests (43) millionranch i den amerikanske delstaten Wyoming, etter at Kourtney Kardashian (41) og barna, i tillegg til ekskjæresten Scott Disick (37), var på ferie i Utah.

LETTKLEDD: Kylie Jenner har hevet seg på «Carole Baskin»-trenden på Tiktok, og det går ikke ubermeket hen. Vis mer

I løpet av den siste uken har det også rent inn bilder på lillesøster Kylie Jenners (22) Instagram-profil, fra det som tilsynelatende er en avslappende ferie med gode venner.

Utflukten har rukket å få en god del oppmerksomhet, mye på grunn av en «mystisk» person som har dukket opp i bakgrunnen på spesielt ett bilde, skriver Mirror.

- Det er ikke Travis?

Det er snart et år siden Kylie Jenner og rapperen Travis Scott (28) gikk hver til sitt. Duoen har datteren Stormi Webster (2) sammen, og skal visstnok ha beholdt en nær relasjon etter bruddet.

Det har også flere ganger blitt spekulert på hvorvidt de to har funnet tilbake til hverandre eller ei.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Nå lurer derimot flere fans på om Kylie har gått videre - mye på grunn av en annen mann som har dukket opp ved stjernens side.

På Instagram har 22-åringen delt en rekke bilder fra ferien hun nå befinner seg på. De fleste er av Kylie iført bikini, men det dukker også opp en «mystisk» mann i bakgrunnen på et av bildene.

Se dette innlegget på Instagram

where do we go from here

Et innlegg delt av Kylie 🤍 (@kyliejenner)

- Hvor kom den fyren fra? har en kommentert under et av bildene.

- Du ser fantastisk ut … men det er ikke Travis? har en annen skrevet.

- Så du har gjemt en gutt der oppe, kommenterte en tredje.

Flere har altså bitt seg merke i mannen som er å se i bakgrunnen. Det hele er riktignok neppe så mystisk som enkelte skal ha det til. Under bildet har i hvert fall Scott Disick lagt igjen en noe oppklarende kommentar.

- Det er kult hvordan Fai Khandra bare på magisk vis dukker opp på det tredje bildet, har Scott skrevet.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Luksusferie

Kylies «mystiske venn» er altså tilsynelatende den palestinske modellen Fai Khandra (28), som i flere år har vært nær venn av blant andre hennes storesøster Kendall Jenner (24).

Se dette innlegget på Instagram

@kendalljenner

Et innlegg delt av Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Han var blant annet sistnevntes date da Justin Bieber (26) og Hailey Bieber (23) giftet seg i fjor høst, og har flere ganger blitt observert sammen med ovennevnte Kourtney Kardashian.

Se dette innlegget på Instagram

we don’t date he’s just my date 🖤

Et innlegg delt av Kendall (@kendalljenner)

At Fai er god venn med flere i familien er altså ingen hemmelighet, og at han nå befinner seg på ferie sammen med Kylie kommer nok ikke som noen stor overraskelse for enkelte.

De er for øvrig heller ikke på tur alene, ettersom flere av Kylies nære venner også skal være til stede på ferien, i tillegg til Kendall. Ifølge Harper's Bazaar skal det være snakk om en utflukt til Amangiri Desert Resort, en avsidesliggende luksusresort i delstaten Utah.

Stedet skal være svært populært blant kjendisene, og det kan også virke som at Kylie selv er svært fornøyd - med tanke på alle bildene hun har delt med sine over 184 millioner følgere på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

one day at a time 🤍✨✨

Et innlegg delt av Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Feiret bursdag

Til tross for at coronapandemien fremdeles hindrer hverdagen i å være normal, har en del begynt å falle på plass igjen. Kardashian/ Jenner-familien har tidligere gitt uttrykk for at de stort sett har holdt seg i hvert sitt luksushjem, men nå har de visst begynt å omgås mer igjen.

FÅR KRITIKK: Khloé Kardashian får kritikk etter en spøk hun utførte på søsteren Kourtney i helgen. Video: Rød Løper Vis mer

Nylig samlet det seg en god gjeng hjemme hos Kylie Jenner i hennes svindyre millionhjem i Los Angeles. Dette for å feire at Khloé Kardashian fylte 36 år.

Festen ble godt dokumentert i sosiale medier, og det ser ikke ut til å ha blitt spart på en eneste krone - i ekte Kardashian-stil.

Til stede skal det primært ha vært familie, og det var spesielt ett familiemedlem som fikk stor oppmerksomhet denne dagen. Da fikk fansen nemlig et sjeldent glimt av Rob Kardashian (33).

Se dette innlegget på Instagram

💕FAMILY💕

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Han har for det meste holdt seg unna kameraene de siste årene, med unntak av at han noen få ganger har dukket opp i familiens realityprogram «Keeping Up With the Kardashians».

LES OGSÅ: Prøver å hindre navneavsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer