Simon Cowell:

Detaljen i dette bildet vekker oppsikt

Musikkmogulen ble observert med med et verktøy som hjelper ham med å puste på vei hjem fra middagsdate med kjæresten.

FÅR PUSTEHJELP: Simon Cowell og kjæresten Lauren Silverman forlater middagsdaten. På armlenet ser man helt tydelig en pustemaskin. Foto: Backgrid UK
FÅR PUSTEHJELP: Simon Cowell og kjæresten Lauren Silverman forlater middagsdaten. På armlenet ser man helt tydelig en pustemaskin. Foto: Backgrid UK Vis mer
Publisert

Bildene av den britiske musikkmogulen og «America's Got Talent»-dommeren Simon Cowell (61) sittende i en bil etter å ha vært ute på middag sammen med kjæresten Lauren Silverman (43) vekker oppsikt i internasjonale medier. På et armstøtten mellom paret ligger nemlig en pakke sigaretter, samt medisinsk utstyr i form av en pustemaskin.

SKADET SEG: Kjendisdommeren Simon Cowell har brukket ryggen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Terapi for lungene

Bildene skal ha blitt tatt torsdag utenfor Harry's Bar i London, og blir omtalt av blant andre Daily Mail.

«Pustemaskiner» av denne typen blir ofte skrevet ut til pasienter som en form for terapi for å utvide lungene. Dette ved hjelp av et munnstykke og målnivåer som skal hjelpe folk til å kunne puste dypere inn og åpne opp alveolene i lungene.

- Simon har brukt denne typen pusteutstyr en stund allerede, men han har ikke fått det som en konsekvens av fallet han hadde på sykkel, uttaler en ikke-navngitt kilde til Daily Mail.

Det var i august i fjor at 61-åringen ble utsatt for en stygg ulykke på en elektrisk sykkel ved hjemmet sitt i Malibu, California.

- Ingen betenkeligheter

«Han skadet ryggen og ble fraktet til sykehus. Han har det bra, er under observasjon og i de beste hender», het det i en uttalelse fra Cowells representanter, kort tid etter ulykken.

Som følge av hendelsen måtte Cowell gjennom en operasjon på hele seks timer, som blant annet involverte å sette inn en metallstang i ryggen.

PÅ MIDDAG: Simon Cowell og kjæresten smilte bredt etter å ha vært ute og spist middag på torsdag. Foto: Palace Lee / SplashNews
PÅ MIDDAG: Simon Cowell og kjæresten smilte bredt etter å ha vært ute og spist middag på torsdag. Foto: Palace Lee / SplashNews Vis mer

Kilden Daily Mail har snakket med mener Cowell er fornøyd med pustehjelpen han benytter.

- Simon setter pris på fordelene pustemaskinen gir, for det forbedrer luftstrømmen i kroppen hans med tanke på at han har vært storrøyker i en årrekke. Han har ingen betenkeligheter med det i det hele tatt.

- Kuunne knust ryggraden

Bildene av Cowell, som sammen med kjæresten har sønnen Eric (7), ble tatt etter at han og Silverman hadde vært på dobbeldate med et vennepar.

Vis mer

I et intervju med Extra i vinter snakket musikkmogulen ut om ulykken for et drøyt år siden. Han la ikke skjul på at det kunne ha gått så mye verre.

- Da jeg så røntgenbildet, innså jeg at jeg nesten kunne ha knust ryggraden min helt i stykker. Så jeg ville bokstavelig talt ikke ha vært i stand til å gå. Jeg visste at jeg hadde brukket ryggen i det øyeblikket jeg landet. Det skjedde veldig plutselig og gjorde vondt, sa han den gang.

Det er ikke første gang Cowell har blitt fraktet til sykehus. For noen år tilbake falt han ned trappa i hjemmet sitt, og ble observert med en nakkekrage idet han ble ført inn i en ambulanse.

LES OGSÅ: Nye bilder får fansen til å sperre opp øynene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer