Simon Cowell:

Detaljen i dette bildet vekker oppsikt

Musikkmogulen ble observert med med et verktøy som hjelper ham med å puste på vei hjem fra middagsdate med kjæresten.

FÅR PUSTEHJELP: Simon Cowell og kjæresten Lauren Silverman forlater middagsdaten. På armlenet ser man helt tydelig en pustemaskin. Foto: Backgrid UK
FÅR PUSTEHJELP: Simon Cowell og kjæresten Lauren Silverman forlater middagsdaten. På armlenet ser man helt tydelig en pustemaskin. Foto: Backgrid UK Vis mer
Publisert

Bildene av den britiske musikkmogulen og «America's Got Talent»-dommeren Simon Cowell (61) sittende i en bil etter å ha vært ute på middag sammen med kjæresten Lauren Silverman (43) vekker oppsikt i internasjonale medier. På et armstøtten mellom paret ligger nemlig en pakke sigaretter, samt medisinsk utstyr i form av en pustemaskin.

Terapi for lungene

Bildene skal ha blitt tatt torsdag utenfor Harry's Bar i London, og blir omtalt av blant andre Daily Mail.

«Pustemaskiner» av denne typen blir ofte skrevet ut til pasienter som en form for terapi for å utvide lungene. Dette ved hjelp av et munnstykke og målnivåer som skal hjelpe folk til å kunne puste dypere inn og åpne opp alveolene i lungene.

- Simon har brukt denne typen pusteutstyr en stund allerede, men han har ikke fått det som en konsekvens av fallet han hadde på sykkel, uttaler en ikke-navngitt kilde til Daily Mail.

Det var i august i fjor at 61-åringen ble utsatt for en stygg ulykke på en elektrisk sykkel ved hjemmet sitt i Malibu, California.

- Ingen betenkeligheter

«Han skadet ryggen og ble fraktet til sykehus. Han har det bra, er under observasjon og i de beste hender», het det i en uttalelse fra Cowells representanter, kort tid etter ulykken.

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer