Jennifer Lopez og Ben Affleck:

Detaljen i bildet vekker oppsikt

Jennifer Lopez gjør lite for å skjule kjærligheten hun har for eksforloveden.

OPPSIKTSVEKKENDE: Et nytt bilde av sangerens assesoar vekker oppsikt. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB
OPPSIKTSVEKKENDE: Et nytt bilde av sangerens assesoar vekker oppsikt. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert

En av de mest omtalte romansene om dagen er uten tvil den mellom nysingle Jennifer Lopez (52) og skuespiller Ben Affleck (48) - som tidlig på 2000-tallet var forlovet.

Til tross for at duoen har til gode å bekrefte gjenforeningen, har turtelduene gjort fint lite for å skjule sitt nære forhold.

De blir nemlig stadig observert i hverandres nærvær og har brukt store deler av sommeren sammen, noe som naturligvis har medført en storm av romansespekulasjoner i pressen.

Nå har det imidlertid blitt ennå klarere hva som er ståa mellom de to stjernene, etter at Afflecks navn dukket opp rundt halsen til «Jenny from the Block»-sangeren.

Det melder People.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Bærer navnet hans

Lørdag ble nemlig Lopez observert på gaten i Portofino i Italia med en oppsiktsvekkende detalj hengende rundt halsen.

Lopez har nemlig feriert rundt omkring i Middelhavet med sin tidligere, og potensielt nåvæende, flamme, og på turen har hun bært et halskjede som staver den tidligere forlovedens fornavn: «BEN».

BEN: Stjernens halskjede vekker oppsikt. Foto: Backgrid/ NTB
BEN: Stjernens halskjede vekker oppsikt. Foto: Backgrid/ NTB Vis mer

Smykket ble først observert rundt den latinamerikanske sangerens hals tre dager etter bursdagen hennes den 24. juli.

Ifølge magasinet skal paret skal ha feiret bursdagen hennes om bord på en båt, der de skal ha delt et hett kyss.

Stjernen skal igjen ha bært smykket om halsen på besøk i Monaco utenfor Frankrike, sammen med en venninne.

Drømmeaktig ferietur

Det har gått hele 17 år siden eksparet var i et forhold, og den gang var paret å anse som et av Hollywoods store «it-par». Pressen elsket duoen og døpte de til «Bennifer», men i 2004 brast imidlertid lykken.

Paret, som da hadde vært forlovet, gikk hver til sitt etter to år sammen.

Den siste tiden har de som sagt tilbrakt mye tid i hverandres selskap, noe som skal ha dyrket parets romantiske følelser.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

En nær kilde til paret røper nemlig overfor People at duoens ferietur har vært «drømmeaktig» og at romansen er langt fra å avta.

«De har hatt en fantastisk tid sammen. Det har handlet om avslapping og å nyte sommerferien. Jennifer og Ben har det bra. Jo mer tid de tilbringer sammen, jo mer forelsket blir de i hverandre», skal kilden ha uttalt.

LES OGSÅ: - Ønsker å flytte inn i Bens bolig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer