Kim Kardashian og Kanye West:

Detaljen i bildet vekker oppsikt

Ryktebørsen vil ha det til at «Kimye» skal skilles. Ingenting er imidlertid avgjort.

HINT?: Kim Kardashian hadde fortsatt gifteringen på like før bruddryktene virkelig skjøt fart. Foto: Sham Jasa / Backgrid USA / NTB
HINT?: Kim Kardashian hadde fortsatt gifteringen på like før bruddryktene virkelig skjøt fart. Foto: Sham Jasa / Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets første uke har mildt sagt gått alt annet enn rolig for seg. Ikke bare har Trump-tilhengere brutt seg inn i kongressbygningen i USA, men det er også en helt annen nyhet som nå tar verden med storm.

Tirsdag meldte nemlig blant andre PageSix at stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) skal skilles, og ingenting har vært det samme siden det. Det er vel flere som husker det romantiske frieriet på baseball-arenaen, eller det særdeles storslåtte og vakre bryllupet i Italia?

Internasjonal presse har skrevet side opp og side ned om det som skal være tiårets kjendisbrudd, og sosiale medier har nærmest eksplodert etter at nyheten først ble kjent.

To som imidlertid ikke har uttalt seg, er det aktuelle paret. «Kimye» har nemlig nærmest gått under jorden, og det er derfor ikke kjent hvorvidt ryktene faktisk stemmer eller ikke.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

Giftering-hint?

Til tross for at paret selv forholder seg tause om det som potensielt kan gå inn i historiebøkene som «det mest omtalte kjendisbruddet», er det flere kilder som nå benytter anledningen til å uttale seg.

Flere har nemlig sitt å si om både forholdet, det angivelige bruddet og parets siste måneder.

Nå er det imidlertid ikke bare diverse kildeuttalelser som vekker oppsikt. Mandag denne uka, bare én dag før bruddryktene startet å spre seg for fullt, ble nemlig Kim avbildet på vei til bestemoren, MJ.

Detaljen som overrasker på de ferske bildene, er gifteringen hun bærer på venstrehånden sin. Deriblant People og Daily Mail har omtalt bildene.

RING: Dagen før skilsmisseryktene begynte å florere for fullt, viste Kim seg med ringen på hånden. Foto: Sham Jasa / Backgrid USA / NTB
RING: Dagen før skilsmisseryktene begynte å florere for fullt, viste Kim seg med ringen på hånden. Foto: Sham Jasa / Backgrid USA / NTB Vis mer
BESØK: Kim Kardashian var på vei til bestemoren, MJ, da bildene ble tatt. Foto; Sham Jasa / Backgrid USA / NTB
BESØK: Kim Kardashian var på vei til bestemoren, MJ, da bildene ble tatt. Foto; Sham Jasa / Backgrid USA / NTB Vis mer

Pyntet i brunt fra topp til tå besøkte hun som nevnt MJ, eller Mary Jo, som selv har vært å se flere ganger i familien realityserie. På bildene kan man tydelig se at Kim bærer gifteringen sin.

Forlovelsesringen er imidlertid ikke å se, men det bør nevnes at Kim ofte har blitt sett uten verdifulle smykker etter at hun ble ranet i Paris i 2016.

Hvorvidt nærværet av gifteringen er et diskret tegn fra Kims side om at ekteskapet ennå ikke er over, kan man foreløpig bare spekulere på.

PARIS-EPISODEN: I 2016 ble Kim Kardashian Wests verden snudd på hodet etter at hun ble ranet i leiligheten sin i Paris. Nå åpner hun opp om hva som skjedde. Video: Netflix Vis mer

- Hun har fått nok

Som nevnt var det i starten av denne uken at skilsmisseryktene for alvor begynte å spre seg. Ifølge flere kilder det amerikanske magasinet People har vært i kontakt med, skal 40-åringen nemlig være klar for å gå fra ektemannen, nesten syv år etter at de giftet seg i Firenze.

- Han vet at hun er ferdig. Hun har fått nok, og har fortalt ham at hun trenger tid for seg selv til å finne ut av fremtiden sin, sa en kilde, som la til at Kanye skal være klar over at kona ønsker å gå fra ham.

Det har vært noen krevende måneder for paret, som har hatt det turbulent helt siden rapperen annonserte at han ville stille i fjorårets presidentvalg.

Bursdagsfeiring ble dråpen

Det er imidlertid ikke før nå bruddryktene virkelig har eskalert, og så sent som i helgen så det ut til at ekteskapet var i ferd med å gå mot slutten. Paret har nemlig brukt mye tid fra hverandre. Kanye har oppholdt seg i Wyoming i flere måneder, mens Kim har holdt seg i Los Angeles.

- Kim fikk Kanye til å dra (til Wyoming) sånn at de kunne leve separate liv, og i det stille finne ut av ting før separasjon og skilsmisse, fortalte en kilde ifølge PageSix, og la til:

- Hun er ferdig.

Dråpen skal ifølge flere medier ha vært Kardashians ekstravagante - og utskjelte - 40-årsfeiring, som foregikk på en privat øy. Til tross for at Kanye ga henne en nokså storslått gave - et hologram av faren hennes - skal Kim ha følt seg oversett.

- Han dukket opp sent og dro tidlig, og han ville ikke være med på noen av Instagram-bildene. Alt han gjorde var å gi henne hologram av faren hennes, Robert Kardashian, og så dro han så fort han kunne, sier en kilde til Page Six, som også Vulture refererer til.

HOLOGRAM: Da Kim Kardashian West fylte 40, ga ektemannen Kanye West henne et hologram av den avdøde faren i presang. Video: Kim Kardashian / Instagram Vis mer

Ansatt advokat

Allerede i september 2020 hevdet kilder overfor PageSix at Kim hadde planlagt hele skilsmissen, men at hun ventet på riktig øyeblikk for å sette i gang prosessen.

Ifølge en rekke amerikanske medier skal Kim ha ansatt skilsmisseadvokaten Laura Wasser.

Det er samme advokat som jobbet for Kim da hun skilte seg fra basketspilleren Kris Humphries etter bare 72 dagers ekteskap i 2011. Wasser representerte også Johnny Depp i den skitne skilsmissen med Amber Heard.

- Laura Wasser har jobbet aktivt for Kim siden i fjor sommer, har en kilde uttalt til Us Weekly.

LES OGSÅ: - De lever separate liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer