Emma Stone og bryllupsrykter:

Detaljen i bildet vekker oppsikt

- Tenker vi alle over dette eller er det bare meg?

GIFT?: Emma Stone har dukket opp med en ny ring på fingeren, noe som overbeviste fansen om at hun har giftet seg med kjæresten Dave McCary. Foto: NTB scanpix
GIFT?: Emma Stone har dukket opp med en ny ring på fingeren, noe som overbeviste fansen om at hun har giftet seg med kjæresten Dave McCary. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I 2017 kom nyheten om at den amerikanske skuespilleren Emma Stone (31), blant annet kjent fra filmene «La La Land» og «The Amazing Spider-Man», hadde funnet kjærligheten på ny etter bruddet med Andrew Garfield (36) to år tidligere.

Stone og Garfield møttes under innspillingen av den sistnevnte filmen i 2011, men etter fire år tok altså forholdet slutt. 31-åringen fikk riktignok en ny mann i livet sitt - regissør og produsent Dave McCary (34).

Paret møttes først i 2016, da Stone var med i en episode av det kjente programmet «Saturday Night Live», hvor McCary jobber som produsent og regissør.

Ved utgangen av fjoråret valgte paret å ta forholdet et steg videre, da McCary på sin egen Instagram-profil kunne meddele at de hadde forlovet seg. Til et bilde av seg og Stone ser man Hollywood-stjernen vise frem forlovelsesringen.

Se dette innlegget på Instagram

💕

Et innlegg delt av @ davemccary

Gift i all hemmelighet?

Bryllupet skulle angivelig stå i mars, men samme måned skrev flere medier, deriblant Hello! Magazine, at paret hadde sett seg nødt til å flytte det til en senere anledning grunnet coronapandemien.

Det kan likevel se ut til at de to turtelduene fant ut av det. Det er i hvert fall fansen overbevist om. Da Stone nylig ble intervjuet av skuespillerkollega Reese Witherspoon (44) på sistnevntes og Hello Sunshines YouTube-kanal, var det nemlig flere som bet seg merke i 31-åringens ringfinger, ifølge Harper's Bazaar.

Da var forlovelsesringen, som er besatt med perler og diamanter, nemlig byttet ut med et langt mer tradisjonelt bånd av gull - noe som har fått fansen til å gå amok.

NY RING: Emma Stone viste frem en tradisjonell (gifte)ring da hun snakket med Reese Witherspoon. Foto: NTB scanpix
NY RING: Emma Stone viste frem en tradisjonell (gifte)ring da hun snakket med Reese Witherspoon. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Så … tenker vi alle over dette eller er det bare meg?, spør en bruker på Twitter, til flere bilder av stjernens hånd.

- Har Emma giftet seg? Omg! Jeg er så glad på hennes vegne, har en annen skrevet.

En tredje bruker har delt et bilde av noen som gråter, med teksten «Emma Stone har giftet seg» til.

Verken Emma Stone eller Dave McCary har i skrivende stund bekreftet spekulasjonene. Det skal sies at paret er kjent for å holde en svært lav profil, og førstnevnte er ikke engang å se på Instagram - i motsetning til flere andre av hennes skuespillerkollegaer.

Sliter med angst

Selv om Stone foretrekker å være ganske privat av seg, har hun tidligere vært åpen om at hun over flere år har slitt med sosial angst. Det fortalte hun i en «Child Mind»-kampanje i 2017.

- Det har vært noe jeg alltid har levd med, og det kommer regelmessig tilbake i ulike perioder i livet mitt. Noen ganger når det skjer, som for eksempel i perioder med mye uro, så føles det som om det aldri kommer til å gi seg. Men det gjør jo det, fortalte hun den gang.

Til tross for sosial angst har hun turt å ta steget ut i den store verden, noe som for hennes del har ført til store opplevelser. I februar 2017 vant hun nemlig den gjeve Oscar-statuetten i kategorien «beste kvinnelige skuespiller» for sin rolle i musikalen «La La Land». I tillegg til det har hun mottatt over 30 priser for sitt arbeid på lerretet.

Vis mer

Til Rolling Stone har stjernen kunnet fortelle at selv om angsten har vært krevende å takle, har skuespill og improvisasjon - i tillegg til regelmessige besøk hos psykolog - hjulpet henne med å overvinne den. Dette gjaldt spesielt i ungdomsårene.

- Man er nødt til å være til stede når man improviserer, og det er motsetningen til angsten, sa hun til magasinet i fjor.

ENDRING: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes fant hverandre på «Paradise Hotel» i 2015. Sammen har de fått to døtre, og til sommeren skulle de egentlig gifte seg. Nå er det endring i planene. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Sjokkeres over designerens alder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer