Kylie Jenner:

Detaljen i bildet forvirrer fansen

Bruddryktene satte fart etter realitystjernens nye bilde.

VEKKER OPPSIKT: Etter at realitystjernen og sminkemogulen Kylie Jenner delte et nytt bilde av seg selv i garderoben, var det spesielt én deltaj som fanget oppmerksomheten til følgerne. Foto: Skjermdump fra Instagram / @kyliejenner
VEKKER OPPSIKT: Etter at realitystjernen og sminkemogulen Kylie Jenner delte et nytt bilde av seg selv i garderoben, var det spesielt én deltaj som fanget oppmerksomheten til følgerne. Foto: Skjermdump fra Instagram / @kyliejenner Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjerne og sminkemogul Kylie Jenner (22) deler til stadighet bilder av seg selv med sine over 146 millioner følgerne på Instagram.

I går kveld delte hun imidlertid et bilde som har fått flere av fansen til å sperre opp øynene, og det tok ikke lang tid før utallige spekulasjoner satte fart.

Bildet viser 22-åringen posere i speilet i garderoben sin, men det er ikke antrekket eller utseendet til Kylie som fanger følgernes oppmerksomhet denne gangen, men heller en spesiell detalj i bildet.

View this post on Instagram

ain’t a game, boy 🎮🖤🖤🖤🖤

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Mangler én detalj

Ihuga fans bet seg nemlig raskt merke i at et innrammet bilde manglet fra kommoden i bakgrunnen av Instagram-bildet.

Dette har fått flere til å stille spørsmål om det kan være slutt mellom ettbarnsmoren og kjæresten, rapperen Travis Scott (28).

Det finnes nemlig flere bilder av 22-åringen som poserer på nøyaktig samme sted fra tidligere anledninger, der det omtalte bildet har stått godt plassert på kommoden. Ifølge Mirror er bildet av Kylie og Travis, og sist gang bildet viste seg i bakgrunnen på en av milliardærens selfier, var i august.

View this post on Instagram

happy sunday 🖤✨

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

🖤⚡️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Flere fans har derfor tatt til kommentarfeltet for å uttrykke sin bekymring om et mulig brudd mellom stjerneparet.

«Jeg la merke til noe i Kylies siste innlegg. Hun har fjernet bildet hun hadde av seg selv og Travis, og bildeteksten virker mistenkelig», skriver en av følgerne.

Kryptisk melding

Kommentaren har fått mange til å reagere, og flere har hengt seg på og bedt Kylie om et svar på om det faktisk stemmer eller ei. Andre mener at bildet bare har byttet plass til et annet sted i Kylies luksuriøse bolig.

«HVA I HELVETE ER DET SOM FOREGÅR KYLIE?» spør en.

Spekulasjonene ble ikke akkurat mindre av at 22-åringen har skrevet en kryptisk melding til det ovennevnte bildet.

SJARMERER: Stormi Webster på snart 1,5 år får flere av pappa Travis Scotts følgere på Instagram til å dåne etter dette. Video: Travis Scott. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

«Det er ikke et spill, gutt», skriver Kylie, hvorpå en av hennes nære venner, Yris Palmer, svarer følgende:

«Laget for bare én spiller».

Disse meldingene kan kanskje tolkes i retning av at Travis har vært utro mot Kylie, og at hun ikke vil finne seg i at noen utenforstående kommer imellom dem. Også tidligere er superparet blitt utsatt for spekulasjoner om utroskap.

Onsdag kveld delte forøvrig 22-åringen et bilde på Instagrams historiefunksjon hvor hun viste frem et nytt bilde på veggen av seg selv sammen med Travis og datteren Stormi. Det kan dermed se ut til at Kylie på sitt vis besluttet å berolige fansen sin ved å vise frem et familiebilde.

FAMILIEBILDE: Etter at fansen begynte å spekulere om det kunne være slutt mellom Kylie Jenner og Travis Scott, besluttet førstnevnte å vise frem et bilde av seg selv sammen med kjæresten og datteren. Foto: Skjermdump fra Instagram/Kyliejenner
FAMILIEBILDE: Etter at fansen begynte å spekulere om det kunne være slutt mellom Kylie Jenner og Travis Scott, besluttet førstnevnte å vise frem et bilde av seg selv sammen med kjæresten og datteren. Foto: Skjermdump fra Instagram/Kyliejenner Vis mer

Om det er slutt mellom Kylie og Travis eller ei, gjenstår å se, men det må imidlertid nevnes at paret nylig stilte opp for Playboy Magazine - der det virket som at alt var fryd og gammen mellom dem.

Poserte i Playboy

Kylie Jenner pryder forsiden av den seneste utgaven, og inni magasinet har Travis Scott intervjuet kjæresten - der hun uttaler seg om både sexlivet, morsrollen og karrieren.

Forsiden, intervjuet og den tilhørende bildeserien skapte harme blant fansen, og flere beskrev det hele som «den verste Playboy-fotoshooten noensinne».

View this post on Instagram

When Houston meets LA .. 💛 @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Det er tydelig at flere var misfornøyde med innholdet i artikkelen, som i stor grad dreier seg om karrieremessige bragder. Mange påpekte blant annet at artikkelen ble for «ensformig» og regelrett «kjedelig».

Travis og Kylie begynte å date tilbake i 2017, og i fjor ble de foreldre for første gang, da datteren Stormi (1) ble født. Selv om flere mener at det å få barn kan ha en negativ effekt på sexlivet, stemmer visst ikke det i Kylie og Travis' tilfelle.

- Jeg føler at det er det motsatte av våre erfaringer, sier rapperen i Playboy-reportasjen, hvorpå Kylie svarer.

- Ja, jeg føler definitivt at vi har motbevist det ryktet.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

LES OGSÅ: - Slik startet kjærlighetsforholdet vårt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer