Amanda Holden:

Detaljen får fansen til å sperre opp øynene

- Hva skjer?

SELVBRUNING: Amanda Holdens feriebilde har vekket oppsikt blant følgerne, da flere påpeker at hun har svært bleke hender. Foto: NTB scanpix
SELVBRUNING: Amanda Holdens feriebilde har vekket oppsikt blant følgerne, da flere påpeker at hun har svært bleke hender. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Som kjendis må du raskt venne deg til at du har øyne rettet mot deg både gjennom gode og vonde dager.

Flere opplever til stadighet at den minste detalj blir lagt merke til, noe «Britains Got Talent»-dommeren Amanda Holden (49) nylig fikk kjenne på - under en ferie til Dubai.

Stjernen har nemlig delt et bilde av seg selv fra ferien med sine 1,3 millioner følgere på Instagram, der hennes svært observante følgerne hennes har fanget opp en «tabbe».

Mye later til at Holden har bommet litt med selvbruningen, noe følgerne har sørget for at hun har blitt gjort oppmerksom på.

Og de har ikke spart på kruttet.

- Hva skjer?

Mens mange kanskje mener det er en hyggelig gest å gjøre andre oppmerksomme på «pinlige» feil, er det ikke alle som er like flinke til å ordlegge seg når de velger å si fra.

Det får Holden erfare under bildet der hun poserer i en ørken.

View this post on Instagram

Sunshine and sand dunes

A post shared by Amanda Holden (@noholdenback) on

I kommentarfeltet renner det nemlig over med folk som har lagt merke til at tv-stjernens hånd er en god del blekere enn resten av kroppen, og fansen antar at det hele dreier seg om en selvbruningstabbe.

- Det er fantastisk hvor brun du ser ut, men hendene dine er hvite. Hva skjer, babe? spør en nysgjerrig fan i kommentarfeltet.

- Ser nydelig ut, men «tan» hånden din, skriver en annen.

- Hva skjer med hendene, de er virkelig hvite, lyder en tredje kommentar under Amanda Holdens bilde, etterfulgt av en emoji som ler.

Ifølge Express tok 49-åringen nylig en ferie fra arbeidet sitt som dommer i «Britains Got Talent» og radiovert for Heart Radio. Turen gikk altså til Dubai, og stjernen skal ha bodd på Al Maha Luxury Resort & Spa, som ligger i ørkenen utenfor byen - hvor bildet skal ha blitt tatt.

Måtte beklage

Selv om Holdens selvbruningstabbe er nokså uskyldig, er det ikke første gang falsk brunfarge har fått fans til å reagere i stjerners kommentarfelt.

Da supermodell Gigi Hadid (24) poserte på forsiden av Vogue i mai 2018, ble hun beskyldt for kulturell appropriasjon av afroamerikanere, såkalt «blackface», da hun delte et bilde med sine Instagram-følgerne.

- Dersom de ønsket å ha en mørkere kvinne eller noen med en annen etnisitet på forsiden, burde de ha gjort det fremfor å gjøre henne mørkere, kommenterte en.

- Ja, blackface! skrev en annen, tydelig provosert.

Bildet fikk enorm oppmerksomhet, og flere la igjen en kommentar - der de fleste var kritiske. Det hele gikk heller ikke hus forbi hos Hadid selv - som valgte å beklage for forsiden.

Da delte Hadid et paparazzi-bilde av seg selv tatt samme dag som fotoshooten med Vouge fant sted, og på Instagrams historiefunksjon skrev hun følgende:

- Dette er et bilde av meg på vei hjem fra fotoshooten med italienske Vogue den 3. april. Du kan se hvor mye selvbruning jeg hadde på meg den dagen. Vær så snill, forstå at min kontroll over en fotoshoot er ikke-eksisterende. For det andre, når jeg forlater settet og noe blir endret på bildet i ettertid, er det helt fullstendig utenfor min kontroll, skrev hun.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Hun utdypet videre at fotografen, Steven Klein, ofte benytter seg av denne stilen i bildene sine. Hun rettferdiggjør det ikke av den grunn.

- Jeg tror det var meningen å vise meg på en ny og kreativ måte, MEN selv om jeg forstår hvilke intensjoner italienske Vogue hadde, ble det ikke utført på riktig måte, og bekymringene som er blitt dratt opp er riktige. Jeg ønsker å ta opp dette for alle som ble fornærmet over redigeringen av bildet. Jeg håper dere forstår at ting hadde vært annerledes dersom jeg hadde hatt kontroll over det, avsluttet Hadid.

LES OGSÅ: - De er bekymret for sønnen sin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer