Chris Hemsworth:

Detalj vekker oppsikt

Tatt på fersken med «jukselapp».

TATT PÅ FERSKEN: Skuespiller Chris Hemsworth trengte tilsynelatende hjelp under et besøk i Madrid. Foto: R Smith /SIPA / Shutterstock / NTB
TATT PÅ FERSKEN: Skuespiller Chris Hemsworth trengte tilsynelatende hjelp under et besøk i Madrid. Foto: R Smith /SIPA / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tiden promoterer skuespiller Chris Hemsworth (39) Netflix-filmen «Extraction 2», og torsdag denne uken dukket han opp i Madrid i Spania i den forbindelse.

Der ble han også tatt på fersken, med en aldri så liten «jukselapp».

Den australske skuespilleren har vært gift med spanske Elsa Pataky (46) i over 13 år. Det ser likevel ikke ut til at 39-åringen har tatt seg tid til å lære seg å snakke konas morsmål.

I samme sleng som Hemsworth signerte autografer og vinket til fansen, var det nemlig flere som kunne observere noe i håndflaten hans.

Der hadde han tekst, skrevet med blå penn. Tilsynelatende var det for å ikke dumme seg ut.

Der står det følgende setning på spansk: «Estoy muy feliz de estar en España». Det betyr: «Jeg er veldig glad for å være i Spania».

39-åringen tok kort tid etter premieren til Instagram for å forklare detaljen.

«Etter å ha kommet til Spania i flere år, og blitt spurt om spansken min har blitt bedre, kan jeg trygt si at jeg har det i min hule hånd».

Videre takker han alle for at de var på premieren, og avslører at filmen har premiere 16. juni.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer