Johnny Depp:

Detalj i retten vekker oppsikt

Kom med budskap i retten.

SMYKKER: Skuespiller Johnny Depp er sjelden å se uten store ringer og fargede briller. Foto: Shawn Thew / Pool Photo via AP / NTB

SMYKKER: Skuespiller Johnny Depp er sjelden å se uten store ringer og fargede briller. Foto: Shawn Thew / Pool Photo via AP / NTB

Vis mer
Publisert

Rettssaken mellom Johnny Depp (58) og ekskona Amber Heard (36) har allerede rukket å skape massive overskrifter i internasjonal presse.

Saken blir fulgt av millioner av mennesker verden over, og på sosiale medier er det lite annet som rører seg om dagen.

I en nylig undersøkelse kom det i tillegg frem at flere amerikanere bryr seg om Depp og Heard, enn blant annet Ukraina-krigen, covid-19 og den nylige abortdiskusjonen i USA, ifølge New York Post.

Nettopp derfor er det kanskje ikke så rart at flere observante seerne får med seg stort sett alt som skjer i salen i Virginia, blant annet små detaljer på hovedpersonene.

«Tissue gate»: Flere har reagert på hva Amber Heard gjorde med servietten under rettssaken mot Johnny Depp. Video: Reuters/Twitter. Reporter: Håvard T-L Knutsen Vis mer

«Truth»

Nå skriver blant andre Page Six at 58-åringen kom med et budskap under torsdagens rettsdag.

«Pirates of the Caribbean»-skuespilleren har gjennom karrieren ofte blitt sett med store ringer på fingeren. I tillegg er han ofte å se i fargede briller, noe han også har brukt under rettssaken.

TRUTH: Torsdag bar Johnny Depp en ring med teksten «Truth» i rettssalen. Foto: Shawn Thew / Pool Photo via AP / NTB
TRUTH: Torsdag bar Johnny Depp en ring med teksten «Truth» i rettssalen. Foto: Shawn Thew / Pool Photo via AP / NTB Vis mer

Torsdag bar han også en stor sølvring, med teksten «Truth» - «sannhet» på norsk - inngravert.

Depp har en egen samling av NFT-er, kalt Never Fear Truth, men det vites ikke om ringen er en del av samlingen.

Det er tilsynelatende et tegn på at 58-åringen har et ønske om at sannheten skal komme frem.

FLAUT: Amber Heards advokat protesterer mot sitt eget spørsmål, Johnny Depp fniser av tabben. Vis mer

«Dette er en spøk, sant?»

Depp møter ekskona Heard i retten, etter at han saksøkte henne for 50 millioner dollar for ærekrenkelse. Det gjorde han etter at ekskona skrev en kronikk i Washington Post, hvor hun hevdet å være et offer for vold.

En rekke fans på Twitter skriver at ringene i seg selv er et tydelig tegn på at Depp aldri har vært voldelig mot ekskona, slik hun hevder.

«Herregud! Hvordan kan du bli slått i ansiktet med disse ringene uten å komme ut av det, ikke bare med blåmerker, men brukket kinnbein, brukket nese, brukket kjeve? Dette er en spøk, sant?», skriver en bruker.

LES OGSÅ: Avslørte sin egen bløff

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer