Johnny Depp:

Detalj i retten vekker oppsikt

Kom med budskap i retten.

SMYKKER: Skuespiller Johnny Depp er sjelden å se uten store ringer og fargede briller. Foto: Shawn Thew / Pool Photo via AP / NTB

SMYKKER: Skuespiller Johnny Depp er sjelden å se uten store ringer og fargede briller. Foto: Shawn Thew / Pool Photo via AP / NTB

Vis mer
Publisert

Rettssaken mellom Johnny Depp (58) og ekskona Amber Heard (36) har allerede rukket å skape massive overskrifter i internasjonal presse.

Saken blir fulgt av millioner av mennesker verden over, og på sosiale medier er det lite annet som rører seg om dagen.

I en nylig undersøkelse kom det i tillegg frem at flere amerikanere bryr seg om Depp og Heard, enn blant annet Ukraina-krigen, covid-19 og den nylige abortdiskusjonen i USA, ifølge New York Post.

Nettopp derfor er det kanskje ikke så rart at flere observante seerne får med seg stort sett alt som skjer i salen i Virginia, blant annet små detaljer på hovedpersonene.

«Truth»

Nå skriver blant andre Page Six at 58-åringen kom med et budskap under torsdagens rettsdag.

«Pirates of the Caribbean»-skuespilleren har gjennom karrieren ofte blitt sett med store ringer på fingeren. I tillegg er han ofte å se i fargede briller, noe han også har brukt under rettssaken.

Torsdag bar han også en stor sølvring, med teksten «Truth» - «sannhet» på norsk - inngravert.

Depp har en egen samling av NFT-er, kalt Never Fear Truth, men det vites ikke om ringen er en del av samlingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer