Kylie Jenner:

Detalj i hjemmet latterliggjøres

Realitystjernen hadde trolig ikke ventet seg den massive responsen etter å ha vist frem badet sitt.

SPØKEFUGLER: Kort tid etter at Kylie Jenner viste frem dusjen sin strømmet det inn med humoristiske tilbakemeldinger fra fansen. Foto: Splash News / NTB
SPØKEFUGLER: Kort tid etter at Kylie Jenner viste frem dusjen sin strømmet det inn med humoristiske tilbakemeldinger fra fansen. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen lot den 23 år gamle realitystjernen og makeup-mogulen Kylie Jenner fansen sin få se innsiden av det luksuriøse hjemmet sitt i Holmby Hills i form av en housetour på Instagram.

Ettbarnsmorens hus har en verdi av 36 millioner amerikanske dollar, ifølge ELLE. Dette tilsvarer godt over drøye 306 millioner norske kroner.

Under housetouren delte imidlertid Kylie et bilde av et av baderommene sine, og det som kan se ut som en luksuriøs dusj ved første øyekast. Bildet viser en rosa marmordusj, men det er imidlertid én spesiell detalj fansen har bitt seg merke i når det kommer til stjernens luksusbad.

Ifølge fansen er nemlig ikke Kylies dusj så ekstravagant likevel. Vanntrykket fra dusjhodet ser ut til å være alt annet enn luksus.

LETTKLEDD: Kylie Jenner har hevet seg på «Carole Baskin»-trenden på Tiktok, og det går ikke ubermeket hen. Vis mer

Ironisk

Flere fans har derfor påpekt ironien i at stjernen bor i et gigantisk herskapshus, men likevel har et svært dårlig vanntrykk. På Twitter strømmer det inn med humoristiske tilbakemeldinger fra fansen.

«Retweet hvis du har bedre vanntrykk enn Kylie Jenner», skriver en på humoristisk vis med en skjermdump av Kylies dusjhode.

«Kylie Jenner bor i et herskapshus til 35 millioner dollar, og dette er vanntrykket», påpeker en annen.

«Tårene mine kommer ut med bedre styrke enn Kylie Jenners dusj», skriver en tredje, før en fjerde følger opp med:

«Hvorfor snakker ingen om hvor dårlig Kylie Jenners dusj er? Både om vanntrykket OG størrelsen på dusjhodet. Noen må gi den dama en rørlegger fortest mulig».

«Det irriterrer meg at Kylie Jenner delte et bilde av dusjen sin, og at den rike ræva hennes ikke en gang kan fikse vanntrykket», kommer det fra enda en.

Kylies vanntrykk har imidlertid også fått enkelte til å føle seg bedre.

«Hvorfor er det slik at det at jeg har bedre vanntrykk i dusjen min enn Kylie Jenner får meg til å føle meg litt bedre med mitt liv», lyder en annen.

RASER MOT RYKTER: Kris Jenner rystes av rykter som sier at hun skal ha hatt en het kveld med den amerikanske fotballspilleren O.J. Simpson. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Milliardær

Dårlig vanntrykk eller ei, Kylie lider ikke akkurat noen nød. Den unge milliardæren har trolig nok penger til å oppgradere dusjhodet sitt. I fjor lå hun på 29 plass på Forbes liste over de rikeste «self made» forretningskvinnene.

Realitystjernen stod oppført med en formue på rundt 700 millioner dollar, noe som tilsvarer nesten seks milliarder norske kroner.

Ifølge Buzz Bingo dro Kylie inn svimlende 3,8 millioner dollar, tilsvarende 34 millioner norske kroner på tre annonseinnlegg på Instagram i 2019.

Kylie har også tjent seg søkkrik på sitt eget sminkemerke Kylie Cosmetics , som hun lanserte i november 2015. I 2019 valgte imidlertid Kylie å selge 51 prosent av selskapet sitt til skjønnhetsselskapet Coty Inc., og den stive prisen var på svimlende 5,4 milliarder norske kroner, ifølge The Business of Fashion.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Det skal nevnes at det ikke bare er Kylie som har vist frem hjemmet sitt til fansen, men også storesøster Kim Kardashian (40). Også hun opplevde å bli latterliggjort for en spesiell detalj i huset sitt. Det hele startet da Kim delte et bilde på Twitter av seg selv foran kjøleskapet sitt.

Det tok imidlertid ikke lang tid før fansen ble oppmerksomme på at stjernens kjøleskap ikke inneholdt noen form for matvarer.

- Spiser dere luft?

Inne i Kims kjøleskap så man nemlig bare noen hyller med noen kartonger med melk, og det som kunne se ut som en krukke med lemonade.

Når det kom til matvarer, var det ingenting så langt øyet kunne se. På bildet så man også at 40-åringen tok tak i en bolle fra kjøleskapet, men denne så imidlertid også ut til å være uten noe form for innhold.

Mangelen på mat i realitystjernens kjøleskap fikk flere til å reagere.

«Spiser dere luft også? For jeg ser ikke noe mat i det kjøleskapet», var det en fan som skrev på Twitter.

«Hvor er snacksen, Kim? Så skuffende», skrev en annen, ifølge Fox News.

«Tror du er nødt til å dra og handle inn mat», skrev en tredje.

Kort tid senere bestemte imidlertid Kim seg for å ta med fansen på en housetour for å bevise at det faktisk fantes mat i huset.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

LES OGSÅ: Setter fyr på nettet med gravidutsagn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer