Zac Efron:

Detalj får fansen til å gå av skaftet

- Hva er det som stikker opp av shortsen ?

VEKKER OPPSIKT: Etter at Hollywood-stjernen Zac Efron delte et bilde av seg selv i bar overkropp på Instagram er det én spesiell detalj som fanger oppmerksomheten til fansen. Foto: NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Etter at Hollywood-stjernen Zac Efron delte et bilde av seg selv i bar overkropp på Instagram er det én spesiell detalj som fanger oppmerksomheten til fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Zac Efron (31) fikk sitt store gjennombrudd i Disney-filmen «High School Musical», hvor han spilte rollen som basketballhelten Troy Bolton.

Siden den gang har han markert seg på kinolerrettet, og har dukket opp i en rekke filmer, deriblant spillefilmen «Baywatch».

Det er ingen tvil om at 31-åringen er et tenåringsidol og at han har sjarmert seg inn i en rekke ungpikehjerter med sitt flotte utseende.

I ovennevnte film fikk han blant annet massiv oppmerksomhet for sin veltrente kropp, noe han innrømmet at ikke kom av seg selv.

DEDIKERT: Zac Efron lå ikke på latsiden før oppladningen til rollen i «Baywatch». Her er han i full action i ulike scener på settet. Foto: NTB Scanpix
DEDIKERT: Zac Efron lå ikke på latsiden før oppladningen til rollen i «Baywatch». Her er han i full action i ulike scener på settet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Efron avslørte nemlig i et innlegg på Twitter at han gikk ni dager uten karbohydrater og sukker, og at han kun spiste økologiske grønnsaker og proteiner fra gressfôrede og frittgående dyr.

Det kan se ut til at stjernen også er godt fornøyd med sin egen kropp, da han titt og ofte deler bilder av seg selv i bar overkropp med sine over 40 millioner Instagram-følgere.

Detaljen fanger oppmerksomheten

Nå er det imidlertid et nytt bilde av stjernen som vekker oppsikt. Også dette bildet viser Efron i bar overkropp, men her sitter han og poserer i en badstu.

Bildet som ble delt av 31-åringen på Instagram forrige uke, har i skrivende stund rukket å få over tre millioner likerklikk og kommentarene fra ivrige fans strømmer inn.

View this post on Instagram

♨️ 🙏 @clearlightsaunas100

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Det er imidlertid ikke kun den nakne overkroppen som fanger oppmerksomheten til fansen denne gangen.

Denne gangen er det dét som stikker opp fra shortsen til stjernen som har fått folk til å reagere.

HVA SKAL JEG VELGE?: Kine Falch utfordrer «Paradise»-deltakerne med dilemmaer. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

På bildet ser man en svart detalj rett over kanten av badeshortsen til Efron, og ved første øyekast er det flere som mener det kan se ut som noe helt annet enn snøringen til shortsen.

- Hva er det som stikker opp av shortsen?, spør en av fansen seg i kommentarfeltet.

- Jeg måtte zoome inn et sekund, skrev en annen, mens en tredje tagget flere av vennene sine for å spørre om de også la merke til detaljen i bildet.

- Herregud, den svarte snoren på shortsen din kan se ut som noe annet. Og i den sykeste posisjonen, haha, kommenterer en annen.

Ikke første gang

Dette er imidlertid ikke første gang Efrons overkropp har vekket reaksjoner. Da han tidligere i år var gjest i Ellen De Generes (61) sitt talkshow, løftet han opp genseren for å vise frem sin veltrente mage til publikum og tv-seere.

Klippet ble delt på talkshowets offisielle Instagram-profil og i kommentarfeltet tok det ikke lang tid før flere begynte å spekulere på om magemusklene til stjernen faktisk er ekte.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

- Er de egentlig ekte?, spurte en av fansen, ifølge australske News, mens andre mente at magemusklene til 31-åringen hadde blitt forsterket med bruk av sminke og konturering.

- Jeg elsker ham, men det ser ut som magemusklene er tegnet på, skrev en annen.

- Dette ser uekte ut, skrev en tredje.

Romanserykter

Som tidligere nevnt er Zac Efron litt av et tenåringsidol, men for håpefulle fans kan det imidlertid se ut til at Hollywood-kjekkasen er kapret. Det har nemlig lenge svirret romanserykter omkring Efron og den danske OL-svømmeren Sarah Bro.

Ryktene om en mulig romanse oppsto etter at de ble observert sammen ved flere anledninger, og flere kilder uttalte blant annet at de så ut til å ha en svært god tone.

I sommer satte ryktemølla virkelig fart etter at den amerikanske skuespilleren ble observert i den danske byen Lyngby. Det skrev danske Se og Hør. 31-åringen skal ha blitt observert gående i gatene, og det danske ukebladet skrev også at det er i Lyngby Sarah Bro trener.

LES OGSÅ: Zac Efron opplevde Tinder-fiasko

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer