- Det vitner om at jeg har følelser

KrF-politiker Inger Lise Hansen avslører sin verste egenskap.

Jeg har lett for å bli irritert hvis jeg ikke får ting som jeg vil, eller hvis uforutsette ting skjer. Men jeg jobber med saken, sier Inger Lise Hansen, som er å se i denne ukas «4-stjerners middag» sammen med Asgeir Borgemoen, Ingebrigt Steen Jensen Foto: TVNorge
Jeg har lett for å bli irritert hvis jeg ikke får ting som jeg vil, eller hvis uforutsette ting skjer. Men jeg jobber med saken, sier Inger Lise Hansen, som er å se i denne ukas «4-stjerners middag» sammen med Asgeir Borgemoen, Ingebrigt Steen Jensen Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: I TVNorge-programmet «4-stjerners middag» er det KrF-politiker Inger Lise Hansen (29), programleder Asgeir Borgemoen, reklamemann Ingebrigt Steen Jensen og forsvarsadvokat Gunhild Lærum som denne uka skal kjempe om å være den beste verten.

Tirsdag var den ihuga Stabæk-patrioten Ingebrigt Steen Jensens tur til å varte opp sine tre gjester. Og istedenfor å avslutte seansen med et underholdningsbidrag, ba han heller de andre om å skrive ned hvilken egenskap ved seg selv de ikke har, men som de kunne ønske at de hadde.

- Hvis Inger Lise Hansen får velge ut en egenskap hun ikke har, men bare én - hva blir det? Det er jeg faen meg spent på, sier Jensen i programmet.

Inger Lise Hansen har skapt store overskrifter her i landet de siste årene. Det hele startet med hennes oppgjør med de konservative kreftene i KrF i 2009, deretter tok hun til orde for borgelig vigsel av homofile og fjerning av partiets bekjennelsesparagraf. Men det som virkelig skapte bråk var lettkledd-bildene i bladet Det Nye.

Svaret hun ga i tirsdagens «4-stjerners middag» overrasket nok de fleste av dem som satt rundt bordet.

- Jeg har egentlig to da. Jeg har skrevet mindre hissig. Det er jeg alt for ofte, sa Hansen, som også fortalte at hun setter pris på at ektemannen, David Hansen, holder ut alt.

Til Seher.no legger ikke den vakre 29-åringen skjul på at hun er av den temperamentsfulle sorten.
 
- Ja, jeg er veldig temperamentsfull. Det vitner kanskje om at jeg har følelser. Jeg har lett for å bli irritert hvis jeg ikke får ting som jeg vil, eller hvis uforutsette ting skjer. Men jeg jobber med saken, forteller hun.

Hissig-utspillet på TV satte også følelsene i sving hos personer nær den unge politikeren. Inger Lise Hansen innrømmer nemlig at det tikket inn en sms fra søsteren etter at tirsdagens «4-stjerners middag» var over.

- Jeg fikk en melding fra henne der det sto at jeg hadde god selvinnsikt. Men det er ikke slikt at jeg er voldsomt hissig altså, og jeg er ikke langsint. Jeg blir fort ferdig med det. Og det går bare ut over dem rundt meg, de som kjenner meg best, forteller Hansen, som koste seg i selskap med de tre andre.

- Man får et bilde av folk gjennom media, og da er det interessant å møte personene for å finne ut at de er annerledes enn man tror. Jeg synes de var hyggelige folk alle sammen, og vi skal treffes igjen i løpet av våren, sier hun til Seher.no.

«4-stjerners middag» sendes på TVNorge mandag til torsdag 19.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Noe galt hvis dette er skadelig for meg