- Det virket som de var ute etter å ta oss

Melodi Grand Prix-klare Plumbo er tilgitt av folket etter «mokkamann»-utsagnet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag kjemper Plumbo om en plass i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen i Baku. Sande-bandet har etter hvert blitt en storfavoritt blant oddssetterne med rockelåta «Ola Nordmann», men selv vil ikke Lars Erik Blokkhus, Tommy Elstad og Hasse Rønningen tenke så mye på favorittstempelet.

-Det er ikke noe vi har skapt. Det er litt rart å ha favorittstempel, men vi gjør som vi pleier så får resultatet bli som det blir, sier Elstad til Seoghør.no.


Bandmedlemmene har stor tro på sin egen låt og forteller at de ser på seg selv som typiske nordmenn.

- Låta tar for seg Ola Nordmann på gamle måten av med sekk og lue og frem til i dag med iPhone og storskjerm, og prøver å få frem hele spekteret.

Seoghør.no var med i studio da P4 kåret sin egen Grand Prix-vinner blant deltagerne. Radiokanalens lyttere stemte frem Plumbo med klar margin.

Folket har tydeligvis tilgitt rockerne som tidligere i år fikk hard medfart da Blokkhus kalte Madcon-Yosef Wolde-Mariam en «mokkamann» da de vant «Årets Hit» for låta «Møkkamann» under Spellemann. Bandet har senere beklaget hendelsen, og selv om folket nå støtter Plumbo, innrømmer bandet at de synes kritikken i pressen har vært vanskelig.

- Det virket som de var ute etter å ta oss og det var veldig tøft. Vi fikk mye tyn, men nå virker det som det har jevnet seg ut litt, sier Blokkhus.

Tidligere denne uken gikk flere Melodi Grand Prix-eksperter ut i media og mente at Plumbo ikke har noen sjanse i den internasjonale finalen dersom de vinner på lørdag. Bandet har ikke latt kritikken gå inn på seg.

- Vi tenker ikke så mye på det. Det er folket som bestemmer og skulle vi vinne får vi gjøre det beste ut av det, sier Elstad.

Plumbo skryter av de andre finalistene og forteller at alle har blitt gode venner.

- Det er stort spekter fra ballader til rock’n’roll. Det er grisebra alt sammen og det er hard konkurranse. Når vi er sammen tenker vi ikke på konkurransen, for vi har blitt så gode venner, sier Blokkhus.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De andre finalistene er sjanseløse  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer