- Det virker som vi aldri er sammen

Hanneli Mustaparta og kj'æresten Espen Lind tilbringer tid på hvert sitt kontinent.

SUPERPAR: Hanneli og «The Voice»-dommeren Espen Lind har vært et par i 2005. Men han er aldri med henne på motearrangementer - hverken i New York eller Norge. Dette bildet er fra 2009.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
SUPERPAR: Hanneli og «The Voice»-dommeren Espen Lind har vært et par i 2005. Men han er aldri med henne på motearrangementer - hverken i New York eller Norge. Dette bildet er fra 2009. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Artisten Espen Lind (42) og modellen Hanneli Mustaparta (31) har vært et par i åtte år. De pendler mellom Norge og USA – og har en svært hektisk hverdag.

– Vi bor litt sammen i Son og litt sammen i New York, og så er vi litt ikke sammen fordi vi er på hvert vårt kontinent – plutselig! forklarte Hanneli da hun gjestet P3morgen tidligere i uka.

Brunetten, som livnærer seg som modell, fotograf, blogger og art director, er fast gjest på New Yorks største kjendisfester. Hun omgås stjerner som Katie Holmes og Nicole Kidman, og da hun sist høst møtte Beatles-legenden Paul McCartney innrømte kjæresten at han var sjalu. Hun er også blant de mest fotograferte på verdens moteuker.

Likevel er Espen Lind aldri på rød løper sammen med sin kjære. Faktisk har ikke paret blitt fotografert sammen siden Spellemannprisen i 2009. Han er heller ikke å se på hennes hyppig brukte Instagram-konto. Men Hanneli avviser at det er et tegn på problemer i forholdet.

ELSKER BLOMSTERMØNSTER: Til juleaften har Hanneli funnet fram en blomstret kjole fra Acne. Her er hun i en annen mønstret variant, på filmvisning i New York.  Foto: All Over Press
ELSKER BLOMSTERMØNSTER: Til juleaften har Hanneli funnet fram en blomstret kjole fra Acne. Her er hun i en annen mønstret variant, på filmvisning i New York. Foto: All Over Press Vis mer

– Jeg tror folk føler at vi er mindre sammen enn det vi er, for vi Instagrammer ikke og sier ikke fra når vi er sammen. Det virker veldig som vi aldri er sammen. Men vi er utrolig mye sammen! forsikret Hanneli til P3morgen.

Når Seoghør.no møter Mustaparta på Costume Awards vil hun ikke love at det blir nye bilder av dem sammen med det første.

Får vi se deg og Espen på rød løper framover?

- Tiden vil vise, ler hun.

 

LES OGSÅ: Sjarmerte Jennifer Anistons forlovede