VÅKENETTER: Carsten Skjelbreid sier til VG at at sønnen han fikk med kona Tonje Kristine Wøllo i oktober har holdt dem våkne mange netter, siden han kom til verden i oktober. Foto: Stella Pictures
VÅKENETTER: Carsten Skjelbreid sier til VG at at sønnen han fikk med kona Tonje Kristine Wøllo i oktober har holdt dem våkne mange netter, siden han kom til verden i oktober. Foto: Stella PicturesVis mer

- Det virker som han har sovet 15 minutter på ett år

Carsten Skjelbreid om livet som pappa.

SEOGHØR.NO: Programledere på MAX, Carsten Skjelbreid (42) kunne i oktober glede seg over å bli pappa for andre gang, da kona Tonje Kristine Wøllo fødte en sønn.

Til VG sier Carsten at han merker stor forskjell på døgnrytmen til det nyeste familiemedlemmet, og hans datter, som kom til verden i 2011.

- Voksenlivet har definitivt innhentet meg i en alder av 42 år. Vi har to barn og de er så forskjellige. Eldstejenta som er tre nå, var supergrei da hun var liten. Sovnet på en, to, tre.

- Men han lille gutten vår er stikk motsatt. Det virker som han bare har sovet 15 minutter på ett år. Vi kan vel si at han er en sosial fyr.

Skjelbreid leder søndag prisutdeligen «Norske helter på TVNorge», men er ellers travelt opptatt med å lede fotballsendingene på kanalen MAX.

På fritiden er han også en aktiv fotballspiller, men i juni gikk det galt da han brakk fingeren på banen.

- Jeg er gammel og for treg. En vinglete ball traff feil. Jeg spilte i fem minutter til, men måtte gi meg, sier Carsten til Seoghør.no.

Den rutinerte TV-profilen tok imidlertid skaden med et smil, og la selv ut et røntgenbilde på sin Instagram-side.

- Etter å ha sovet på det, så bestemte jeg meg for å sjekke. Åtte uker så er alt bra igjen. Takk for at dere skriver om breddeidrett, sa han med et smil.

LES OGSÅ: Viste bruddet på Instagram