- Det virker som han har brutt helt sammen

Vennene er bekymret for «Two and a Half Men»-stjernen Angus T. Jones.

TV-STJERNE: Angus T. Jones hadde lenge en av de tre hovedrollene i TV-serien «Two and a half men». Foto: CBS/Courtesy Everett Collection / Everett Collection/All Over Press
TV-STJERNE: Angus T. Jones hadde lenge en av de tre hovedrollene i TV-serien «Two and a half men». Foto: CBS/Courtesy Everett Collection / Everett Collection/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Angus T. Jones (19) - kjent som Jake Harper i TV-serien «Two and a half men» - sjokkerte i fjor høst fansen med å slakte programmet i et videointervju med sin lokale kirke.

Angus ber i intervjuet folk slutte å se på serien, som han beskriver som «søppel», og hevder det er Satan selv som står bak den. Han hevder også at han som en religiøs person ikke vil være med i serien lenger.

TV-stjernen gikk senere tilbake på uttalelsene, men venner og familie skal fremdeles være bekymret for tilstanden til den populære skuespilleren.
 
- Han ser ut som en skygge av seg selv og er desperat etter å forandre det utseendet som gjorde ham rik og til en superstjerne.

- Vi er også veldig bekymret for helsen hans. Angus har gått kraftig ned i vekt over sommeren og ser veldig tynn i forhold til hvordan han så ut på showet, sier en av Angus sine venner til New York Daily News ifølge Huffington Post.

- Det virker som om han har brutt helt sammen. Som om han er i fornektelse overfor alt som har skjedd, og at han derfor ikke lenger vil ligne sin tidligere rollefigur, sier en annen av skuespillerens venner til avisen.

Jones var en del av TV-serien i over 10 år, og skal ifølge rapporter ha tjent mer enn 35 millioner kroner per år de siste sesongene. 

LES OGSÅ: Legger seg flat etter denne videoen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer