Jordyn Woods, Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Det virker nesten som at hun graver seg dypere og dypere ned

21-åringen skal være desperat etter å bli tilgitt av Kardashian/Jenner-klanen.

<strong>SVIK?:</strong> Jordyn skal nærmest ha blitt regnet som en del av Kardashian/Jenner-familien før utroskapsryktene dukket opp. Foto: NTB Scanpix
SVIK?: Jordyn skal nærmest ha blitt regnet som en del av Kardashian/Jenner-familien før utroskapsryktene dukket opp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uken har det stormet rundt forholdet til realitystjernen Khloé Kardashian (34) og Tristan Thompson (27), etter at basketballstjernen skal ha vært utro nok en gang.

Det var natt til onsdag at nyheten om et brudd mellom duoen kom - bare ti måneder etter at de ble foreldre til datteren True.

Og det er ingen hvem som helst Tristan skal ha hatt en affære med. Denne gangen hevdes det nemlig at han har vært utro med Jordyn Woods (21), som er bestevenninne med Khloés lillesøster, Kylie Jenner (21), og hun er også en del av «Good American»-gjengen som representerer Kardashians klesmerke.

Mandag skriver People at alt Woods ønsker er å bli tilgitt av Kardashian-klanen, men at det virker som om hun har vanskelig for å fortelle sannheten om hva som faktisk skjedde mellom henne og Thompson.

- Historien hennes forandrer seg litt hele tiden, og det virker nesten som om hun graver seg dypere og dypere ned. Det har vært en uke med tullete forklaringer fra hennes side. Alle tror hun ønsket å «hooke» opp med Tristan, men at hun ikke hadde trodd hun skulle bli fersket, forteller en kilde til nettstedet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

<strong>TUNG TID:</strong> Jordyn og Kylie har vært nære venninner i en rekke år. Nå kan vennskapet brått ha tatt slutt. Foto: NTB Scanpix
TUNG TID: Jordyn og Kylie har vært nære venninner i en rekke år. Nå kan vennskapet brått ha tatt slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og mens sviket skal stikke dypt for Khloé, skal tanken på å miste sin alle beste venninne være tung for Kylie.

- Kylie virker å være delt. Det kommer til å bli veldig vanskelig for henne å kutte Jordyn fullstendig ut av livet sitt, sier kilden videre.

De to jentene har kjent hverandre i mange år, og Jordyn har også den siste tiden bodd hjemme hos Kylie. Men etter at ryktene om at Woods og Thompson var intime på en fest i Los Angeles søndag 17. februar dukket opp, skal hun ha flyttet hjem til sin mor. Og nå kan det virke som om at vennskapet henger i en svært tynn tråd, skriver Us Weekly.

Vis mer

- Nektet først å tro på ryktet

Hele Kardashian/Jenner-klanen skal ha blitt tatt fullstendig på senga av utroskapsryktene, ettersom de alle har sett på Woods som en del av familien.

- Da de først fikk høre at Tristan hadde klint med Jordyn mandagen, så var det ingen som egentlig trodde på det. Alle vet at Tristan oppfører seg upassende, men at Jordyn kunne ha kysset ham, hørtes bare ut som et falskt rykte, har en kilde fortalt til nettstedet.

Men den mektige familien kunne heller ikke bare la et så seriøst rykte ligge, så de skal ha kontaktet mennesker de trodde hadde vært på festen for å høre med dem.

- Da ble de fortalt at det var sant, fortsatte kilden.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Woods skal ha forsøkt å be om tilgivelse for det som skjedde opptil flere ganger, ifølge en annen kilde People snakket med nylig.

- Jordyn har prøvd å nå frem til Khloé, Kylie og alle andre i familien for å be om unnskyldning. Hun ønsker å gjøre alt riktig. Hun er fullstendig skyldbetynget, og har grått hele natta med sin mor og søster, hevdet kilden.

«Åpnet seg» på Instagram

Khloé har foreløpig ikke uttalt seg offentlig om ryktene, men søndag postet hun følgende meldinger på sin Instagram-story:

- Folk viser hvem de er gjennom handlingene sine, sto det på en.

- Uansett hvor skinn en slange mister, så er den fremdeles en slange, leste den andre.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

<strong>KRYPTISK:</strong> Disse meldingene postet Khloé på sosiale medier i helgen. Foto: Skjermdump/Instagram
KRYPTISK: Disse meldingene postet Khloé på sosiale medier i helgen. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Også tre dager tidligere, torsdag forrige uke, delte Khloé flere kryptiske meldinger på Instagram-stories.

«Den verste smerten er å bli såret av en person du har forklart smerten din til», lød et av innleggene, som nettstedet TMZ tolket som en melding til Tristan.

TV-profilen la også ved to andre tekster, samt en tegning av en gråtende kvinne.

<strong>BRØT TAUSHETEN:</strong> Khloé la torsdag ut disse tre tekstene på Instagram-stories. Foto: Skjermdump/ Instagram
BRØT TAUSHETEN: Khloé la torsdag ut disse tre tekstene på Instagram-stories. Foto: Skjermdump/ Instagram Vis mer

Samme kveld åpnet også Jordyn Woods seg opp for første gang om den påståtte utroskapen. Det skjedde under lanseringen av hennes falske øyevipper-linje «Eylure» på et event i Los Angeles.

- Jeg vil bare takke alle som er her og for at dere har støttet meg gjennom alt som har skjedd, uttalte hun, ifølge Us Weekly.

Tristan tok på sin side til Twitter da utroskapsryktene først ble kjent i mediene.

- FAKE NEWS, skrev han i en melding som senere har blitt slettet.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Skjedd før

Flere sperrer øynene opp i lys av bruddnyheten mellom Khloé og Tristan. Dette er nemlig ikke første gang han skal ha vært utro.

Som kjent dukket det i april i fjor opp en rekke videoer av basketstjernen i intime situasjoner med andre kvinner enn Khloé, som han på daværende tidspunkt ventet barn med. Fansen raste mot Tristan, og Kardashian-klanen var heller ikke spesielt blide eller tilgivende etter opptrinnet.

Da Khloé den 31. desember så tilbake på alt hun hadde opplevd i 2018, var det selvsagt vanskelig å komme utenom problemene i forholdet.

I et lengre innlegg på Instagram fortalte hun om hvordan det har endret henne som menneske.

- 2018 var en berg-og-dal-bane av følelser. Sjelen min overlevde både høydepunktene og bunnpunktene, skrev 34-åringen, og fortsatte:

- Dette året hvilte ikke djevelen. Jeg ble testet om igjen og om igjen. Jeg kom ut av det hele sterkere enn noen gang.

ALLE HJERTERS DAG: Den berømte Kardashian-familien sparte ikke på noe under årets Valentines-feiring. Vis mer

LES OGSÅ: - Gode Gud, dette var ukomfortabelt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer