- Det ville vært skryting å kalle meg bestevenn

Men Didrik Solli-Tangen innrømmer at han diskuterer Eurovision med Alexander Rybak...

SKOLEKAMERATER: Fjorårets Eurovision-vinner, Alexander Rybak og MGP-aktuelle Didrik Solli-Tangen har gått sammen på Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo.
SKOLEKAMERATER: Fjorårets Eurovision-vinner, Alexander Rybak og MGP-aktuelle Didrik Solli-Tangen har gått sammen på Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag er det klart for tredje delfinale i Melodi Grand Prix 2010, som finner sted i Skien. Der skal Didrik Solli-Tangen (22) konkurrere mot blant annet Mira Craig og A1.

Mens Mira har vært mye i media i det siste - har Solli-Tangen tydeligvis bestemt seg for å holde en lav profil før konkurransen. Mandag skrev VG at Solli-Tangens manager, Eivind Grøstad, hadde forklart at artisten ikke vil la seg intervjue før lørdagens finale på grunn av stramt tidsskjema.

Nå har imidlertid MGP-entusiastene Schlagerboys (ekstern lenke) fått ham i tale, og til Birmingham-guttene David Schlagerboy og Andrew Schlagerboy snakker 22-åringen åpenhjertig om Grand Prix.

Solli-Tangen debuterte på TV under NRKs innsamlingsaksjon, sammen med fjorårets Eurovision-vinner, og skolekameraten hans fra Barratt Due, Alexander Rybak (23).

Til Schlagerboys forteller Solli-Tangen at han ikke vil kalle seg bestevenn med Rybak, men han innrømmer at de diskuterer Grand Prix sammen.

- Det vil nok være skryting å kalle meg bestevenn, men jeg kjenner ham godt og selvfølgelig snakker vi om årets Eurovision - og jeg lytter godt!

I delfinalen i Skien skal kjekkasen framføre låten "My heart is yours", som er skrevet av Hanne Sørvaag og Fredrik Kempe.

- "My heart is yours" er en sang som fylte øynende mine med tårer den første gangen jeg hørte den. En søt blanding mellom "You raise me Up" og "Anthem" fra musikalen Chess. Helt fantastisk, og jeg er så glad for at jeg får synge den!

22-åringen har allerede utmerket seg som en favoritt blant oddselskapene, som tror artisten kan smelte en del pikehjerter med balladen sin.

- Det hjelper på å se ut som en gresk gud og synge en kjærlighetstrofe og minne litt om Josh Groban i stemmen. Klissete for oss menn, men vi tror denne kan smelte en god del jentehjerter på vei mot Spektrum. Vi tror Didrik er en mann å se opp for i Skien og treffer han jentehjertene med denne sangen kan det faktisk nå langt i en internasjonal finale, sier talsmann Kim Rud Petersen i NordicBet.

Fra før av har Maria Haukaas Storeng, metal-bandet Keep of Kalessin. Maria Arredondo og Alexander Stenerud sikret en plass i den norske MGP-finalen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tar med babyen til Grand Prix

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer