DÅP: Tirsdag denne uken ble lille Emma Tallulah døpt i Slottskapellet.  Foto: SCANPIX
DÅP: Tirsdag denne uken ble lille Emma Tallulah døpt i Slottskapellet. Foto: SCANPIXVis mer

- Det ville vært helt unaturlig

Per Heimly synes ikke det er rart at bestevennen ikke inviterte han i datterens dåp.

SEHER.NO: Det er kun litt over én uke siden prinsessegemal Ari Behn (36) og hans svirebror fra "den nye vinen", kjendisfotograf Per Heimly (36), feiret sin endelige forsoning med et gravøl for Slottets tidligere soussjef Carl-Erik Grimstad på Løvebakken i Oslo sentrum.

Det var etter at Heimly solgte privatbilder av Ari til ukebladet Se og Hør for flere år siden, at kjendisfotografen ble erklært uønsket i de kongelige vennekretser.

Behn skal ha følt seg sviktet av sin tidligere kamerat, og sa at vennskapet mellom dem var over for godt. Dette på tross av at Heimly selv hevdet at prinsessegemalen hadde gitt ham tillatelse til å selge bildene.

De siste årene ser det imidlertid ut til at de to vennene har skværet opp, og nylig omtalte Behn kjendisfotografen som en av sine "eldste og beste venner".

Dermed hadde det kanskje vært naturlig å se Heimly som gjest under tirsdagens dåp av Ari og Märthas yngste datter Emma Tallulah i Slottskapellet.

Men den gang ei.

- Jeg har akkurat kommet hjem fra Nord-Norge jeg, forklarer Heimly når Seher.no ringer og spør hvorfor han ikke var å se i dåpen.

Likevel må fotografen etterhvert innrømme at han faktisk ikke var invitert.

- Nei, det var jeg heller ikke, sier han.

Selv om Ari sier at han ser på Heimly som en av sine beste venner, synes ikke fotografen det er rart at han ikke var bedt til begivenheten.

- Nei, egentlig ikke. Det ville vært helt unaturlig om jeg ble invitert, for Ari og jeg har aldri hatt så mye familiær kontakt, forklarer han.

Dermed ser det ut til at det er kun én av gutta i "den nye vinen"-gjengen som er tatt inn i den familiære varmen til Ari og Märtha, nemlig multikunstneren Jono el Grande.

Mest sannsynlig var det likevel hans kone Annbjørg Sætre Håtun, som er fadder for Emma Tallulah, som skaffet han en invitasjon til begivenheten...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hatten av på Slottsplassen