- Det ville ikke gått uten familiens støtte

«Farmen»-Gaute er ikke i tvil om hvem han skal takke for at han kan kombinere TV-jobben med livet som småbarnsfar.

EN KNALLSUKSESS: Fjorårets "Farmen", da Ingvild Skare Thygesen (20) gikk helt til topps etter å ha slått Joar Søhoel (29) i finalen, var en stor suksess på TV 2. Nok en gang var det Gaute som ledet programmet. Foto: Morten Eik/Se og Hør
EN KNALLSUKSESS: Fjorårets "Farmen", da Ingvild Skare Thygesen (20) gikk helt til topps etter å ha slått Joar Søhoel (29) i finalen, var en stor suksess på TV 2. Nok en gang var det Gaute som ledet programmet. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I høst var TV 2s Gaute Grøtta Grav (33) for sjette gang programleder for ”Farmen”, etter at han var med som deltager og vant den aller første sesongen i 2001.

Gaute forlot kona Silje Hvarnes (33) og barna Tiril (3) og Yrja (9 md.), og bega seg ut på en ti ukers, intens innspillingsperiode, der han levde og åndet for serien døgnet rundt. Da han endelig var ferdig, ventet nye oppgaver.

- Det var et kjempehardt år, medgir Gaute Grøtta Grav til Se og Hør.

Innspillingen av ”Farmen” var over 17. oktober i fjor. Dagen etter dro 33-åringen rett i studio for å gjøre klippearbeidet til ”Villdyrlegen”, som han har laget sammen med kona Silje Hvarnes. Der ble han sittende fram til juletider. Først på nyåret fikk familien tatt seg en ferie.

- Vi drar til Thailand hvert år, i januar, og det gjorde vi i år også. Det var veldig hyggelig. Vi kjenner mange der, og har tilbragt store deler av livet vårt der. Det er alltid godt å komme seg dit og få slappet av.


Gaute ser lite dramatikk i at han må reise fra kona og de to små barna over lengre tid i hektiske innspillingsperioder.

- ”Villdyrlegen” har jo vært et samarbeidsprosjekt mellom Silje og meg. Men det er ikke til å legge skjul på at for at jeg kan gjøre Farmen, er det helt nødvendig for meg at Silje synes det er helt ok. Uten familiens støtte, hadde det ikke gått, sier Farmen-sjefen.


– Hender det at du har fått dårlig samvittighet overfor familien?


- Nei, hvis man skulle få dårlig samvittighet, er man nødt til å ta et valg og faktisk gjøre noe med det. Det nytter ikke å sitte og angre, det blir for dumt. Da får man heller bare kjøre på, og ta konsekvensen etterpå, sier Gaute Grøtta Grav til Se og Hør.

"Farmen" og Gaute Grøtta Grav er nominert til to priser, "Årets reality" og "Årets deltager",
 under helgens Gullruten i Bergen. 

I fredagens Se og Hør Weekend kan du lese et lengre intervju med TV-profilen.LES OGSÅ: Nektet å la seg avbilde med datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer