- Det ville ha ødelagt karrieren min

Derfor holder Hollywood-skuespilleren tett om privatlivet sitt.

SERIØS: Skuespiller Christian Bale (t.h) unngår personlige intervjuer for å opprettholde sin troverdighet som skuespiller. Her som Dicky Eklund i en scene fra «The Fighter» - rollen som i januar sikret ham både en Golden Globe- og en SAG-pris. Motsp
SERIØS: Skuespiller Christian Bale (t.h) unngår personlige intervjuer for å opprettholde sin troverdighet som skuespiller. Her som Dicky Eklund i en scene fra «The Fighter» - rollen som i januar sikret ham både en Golden Globe- og en SAG-pris. Motsp Vis mer
SEHER.NO: Lyssky Christian Bale (37), kjent som Bruce Wayne/Batman i «Batman Begins» og «The Dark Knight», har gjort seg bemerket som skuespiller gjennom en rekke krevende roller.

Men Bale er likevel ikke blitt noen stor Hollywood-yndling. Han har skjelt ut en arbeider på filmsettet og blitt beskyldt for å ha overfalt både moren og søstrene sine. Og ikke minst - han holder svært tett om privatlivet sitt.

Den walisiske skuespilleren skiller seg slik fra mange andre Hollywood-kjendiser. For Bale er mer opptatt av å ivareta sitt gode rykte på lerretet enn å blidgjøre journalister og fotografer. Og ifølge 37-åringen er det en svært god grunn til at han skyr personlige intervjuer.

- Jeg vil ikke at folk skal kjenne meg, det hadde ødelagt karrieren min. For hvis man vet masse om en person blir det vanskeligere å kunne se den personen som en rollefigur, sier han ifølge Mirror.

Den dyktige skuespilleren synes også det er flaut å være kjendis, fordi folk ikke anser det å spille i filmer som en skikkelig jobb. Men når man ser på den innsatsen Bale gjør for å levere mest mulig overbevisende rolleprestasjoner - så kan man kanskje kalle det jobbing?
 
I den snart norgesaktuelle «The Fighter» går han virkelig opp i rollen som tidligere crack-misbruker og fengselsfugl Dicky Eklund. En prestasjon som allerede har sikret ham en Golden Globe- og en SAG-pris for beste mannlige birolle.

Nå forventes det at han også henter hjem den aller gjeveste prisen, på Oscar-utdelingen den 27. februar.

Bale brukte mye tid sammen med den virkelige Dicky Eklund for å sette seg inn i «The Fighter»-rollen. Sammen oppsøkte de blant annet gamle crack-reir og fengselet der Eklund hadde sittet inne. Men Bale vil likevel ikke kalles for noen metodeskuespiller:

- Når alt kommer til alt, så bare «faker» jeg. Det er ren fantasi, bedyrer han ifølge Mirror.

«The Fighter» har norgespremiere 11. februar. Da kan du selv avgjøre om Bales prisdryss for birollen er fortjent...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå har hun blitt mamma!