RIK MANN: Hollywoodfruen Siv Cotton er gift med den suksessfulle forretningsmannen Christian Cotton, og innrømmer at hun får en fast sum i måneden av ektemannen. Foto: Anders Myhren / Seher.no
RIK MANN: Hollywoodfruen Siv Cotton er gift med den suksessfulle forretningsmannen Christian Cotton, og innrømmer at hun får en fast sum i måneden av ektemannen. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

- Det ville gitt dem bakoversveis

Hollywoodfruen får lommepenger av ektemannen. Se video!

Publisert
Se video med Siv Cotton nederst i saken

HOLLYWOOD/ OSLO SEHER.NO: Siv Cotton (38) fra TV3-serien «Norske Hollywoodfruer» har gjort seg bemerket denne våren etter å ha vist frem sitt fasjonable hjem og dyre vaner i beste sendetid.

Hollywoodfruen, som har vært hjemmeværende i flere år, kan fortelle at hun bruker flere tusen kroner i måneden på sine daglige gjøremål, som består av trening, shopping og jevnlige besøk hos plastisk kirurg.

Siv er gift med den søkkrike foretningsmannen Christian Cotton (59), og innrømmer overfor Seher.no at det er han som finansierer de fleste av hennes gjøremål.

- Nå jobbet jo jeg selv før, og siden jeg var «businesswoman» har jeg også mine egne penger. Men jeg er hjemmeværende nå, og alle hjemmeværende får vel sikkert penger av den som tjener penger. Vi har en avtale om hvor mye min kvote er i måneden til forskjellige ting, men det er ikke noe jeg diskuterer, sier Hollywoodfruen lattermildt til Seher.no.

- Hvor mye penger får du?

- Det er nok til at jeg har det bra, forteller Siv, og bekrefter samtidig at det er et beløp som får de fleste nordmenn til å få bakoversveis.

- Ja, det når det gjelder de fleste vanlige arbeidsfolk i Norge, så kanskje ja, sier Siv Cotton til Seher.no.

Men den hjemmeværende Hollywoodfruen mener at hun ikke ble sammen med ektemannen på grunn av pengene hans.

- Jeg skjønner at folk tenker det, men de må ikke si det før de kjenner personen. Da jeg traff Christian begynte jeg i ny jobb og tjente kjempemye penger selv. Vi har ledd av det mange ganger. Da jeg jobbet for fem år siden så vi tankegangen "eldre mann, yngre kvinne". Men ha sa at "det er jeg som ler for jeg vet hvor mye penger du tjener". Men folk dømmer jo alltid, sier Siv.

"Norske Hollywoodfruer" sendes på TV3 mandager klokka 20.30

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Dette er det dyreste hun eier

Se video med Siv Cotton her:

[obj:media:8567]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer