- Det ville gått til helvete

«Mesternes Mester»-deltageren ville ikke lenger leke med egen helse.

MÅTTE SI STOPP: - Det er klart jeg ikke kunne fortsette å kjøre cross med en sånn kropp. Et sted måtte jo grensen gå, sier Ailo Gaup, som her er avbildet sammen med kjæresten, Anne Rimmen. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
MÅTTE SI STOPP: - Det er klart jeg ikke kunne fortsette å kjøre cross med en sånn kropp. Et sted måtte jo grensen gå, sier Ailo Gaup, som her er avbildet sammen med kjæresten, Anne Rimmen. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås Vis mer
SEHER.NO: Nylig startet innspillingen av den nye sesongen av «Mesternes Mester» på Kypros. Og som Seher.no tidligere har skrevet er motocross-stjernen Ailo Gaup (30) er blant de elleve toppidrettsutøverne som skal konkurrere i programmet, som kommer på skjermen til våren. 

Rimmens kjæreste har hatt 35 bruddskader i sin sportslige karriere. I tillegg har han pådratt seg punktert lunge, skadet milt og nyre, mens han også har sydd cirka 200 sting, skriver Her og Nå. Skadene bekymrer kjæresten hans, NRK-sportens Anne Rimmen.

- Han har på en måte brukket ganske mye fra før, for å si det mildt. Og så er han et konkurransemenneske som gir alt, og tenker ikke så mye på sånne ting som vi andre gjør. Så jeg håper han kommer hjem like hel, det gjør jeg, har Rimmen tidligere uttalt til Seher.no.

Gaup kjørte siste del av VM-serien i 2007 med åpent brudd i hånden og en skulder som hele tiden gikk ut av ledd. I 2009 døde teamkameraten hans, Jeremy Lusk, av skadene han pådro seg i et fall på motorsykkelen.

Ailo Gaup selv kommer aldri tilbake til motocross-sirkuset, selv om han fortsatt kjører crosser på «hobbybasis».

- Det er klart jeg ikke kunne fortsette å kjøre cross med en sånn kropp. Et sted måtte jo grensen gå. Hadde jeg fortsatt kjøringen, ville det nok gått til helvete, sier han til Her og Nå.

Årets deltagere i «Mesternes Mester» er:

1. Ailo Gaup (30) , tidligere motocrosskjører fra Kautokeino.
2. Frode Estil (38) , tidligere langrennsløper fra Sørli.
3. Finn Christian Jagge (44) , tidligere alpinist fra Stabekk.
4. Halvard Hanevold (40) , tidligere skiskytter fra Asker.
5. Frode Rønning (51) , tidligere skøyteløper fra Tronheim.
6. Kay Arne Stenshjemmet (57) , tidligere skøyteløper fra Lillestrøm.
7. Trine Haltvik (45) , håndballspiller fra Trondheim.
8. Liv Grete Skjelbreid Poiree (36) , tidligere skiskytter fra Voss.
9. Siren Sundby (27) , tidligere seiler fra Son.
10. Lene Jenssen (53) , tidligere svømmer fra Fredrikstad.
11. Jorunn Horgen (43), tidligere brettseiler fra Rælingen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Liv Grete klar for «Mesternes Mester»