IKKE SPESIELT POSITIV: - Timingen er nok litt dårlig i forhold til et slikt spørsmål, jeg er ikke helt i modus om dagen. Men min første tanke er vel at dette ikke er spesielt realistisk. Det ville blitt en parodi, sier Stig Kjos om en mulig "Ungkaren" Foto: Per Ervland/Aller Internett
IKKE SPESIELT POSITIV: - Timingen er nok litt dårlig i forhold til et slikt spørsmål, jeg er ikke helt i modus om dagen. Men min første tanke er vel at dette ikke er spesielt realistisk. Det ville blitt en parodi, sier Stig Kjos om en mulig "Ungkaren" Foto: Per Ervland/Aller InternettVis mer

- Det ville blitt en parodi

- Har ikke folk sett meg nok nå? Fjorårets TV-ungkar har ingen umiddelbare planer om en retur i rollen.

SEHER.NO: Tirsdag ble det kjent at forholdet mellom fjorårets "Ungkaren"-par Natalia Davadi (24) og Stig Kjos (32) er over, under ett år etter at de ble et kjærester gjennom det populære TVNorge-programmet. 

Torsdag skrev Seher.no at TVNorge åpner for å gjeninnsette den populære Jessheim-kjekkasen dersom det skulle gå mot en ny runde av programmet i 2010.

- Man skal aldri si aldri, det er i hvert fall et artig forslag. Det kunne sikkert blitt en seersuksess, uttalte pressekontakt i TVNorge, Thea Lund Kristoffersen, til Seher.no torsdag.

Kristoffersen understreket at dette på nåværende tidspunkt bare er et artig forslag, og at det ikke har engang har vært oppe til vurdering. Selv er Stig Kjos ikke veldig positiv til en slik tanke.

- Timingen er nok litt dårlig i forhold til et slikt spørsmål, jeg er ikke helt i modus om dagen.

- Men min første tanke er vel at dette ikke er spesielt realistisk. Det ville blitt en parodi. Det positive hadde kanskje vært at jeg da fikk muligheten til å rette opp feil jeg har gjort, men nei, jeg tror ikke det er realistisk - hverken for meg eller TVNorge, sier han til Seher.no.

Ifølge Thea Lund Kristoffersen vil en Stig Kjos-retur - hvis det skulle bli aktuelt - innebære en åpen casting. Altså at jentene som melder seg på vet hvem de skal kjempe om før alvoret starter.

- Sannsynligheten er liten for at jeg blir ungkar neste år, selv om jeg må understreke at jeg hadde en fantastisk opplevelse gjennom "Ungkaren". Det er ikke det rette akkurat nå. Forresten, har ikke folk sett meg nok nå? spør han.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her bor årets TV-ungkar