- Det vil knekke et eventuelt forhold

Jakten-frier gir overraskende beskjed til TV-bonden før valget.

OVERRASKENDE NYHET: Alle bøndene i årets «Jakten på kjærligheten» sitter nå igjen med to friere hver. For én av dem kan valget bli såre enkelt. Foto: TV 2
OVERRASKENDE NYHET: Alle bøndene i årets «Jakten på kjærligheten» sitter nå igjen med to friere hver. For én av dem kan valget bli såre enkelt. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Mandag er det klart for en ny episode av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Denne gangen skal de fire bøndene, Jostein Sundby, Christian Fredrik Sandberg, Åge André Brømnes og André Olsen gjøre sine endelige valg i serien.

Samtidig gjør en av frierne det kjent at hun om kort tid skal reise jorden rundt, og at hun blir borte i fire måneder. Dette gjør valget ektra vanskelig for TV-bonden, som Seher.no har valgt å anonymisere av hensyn til spenningen i programmet.
 
- Jeg ga egentlig beskjed om dette i Trysil, men det har bare ikke kommet fram på TV ennå. Da jeg fortalte det, sa han at han syntes det var positivt at jeg skulle ut og reise. Han har reist mye selv, og mente at det var en viktig opplevelse, som jeg burde ta med meg, forteller «Jakten»-frieren til Seher.no.

Frieren innrømmer at den store reisen hun skal begi seg ut på fra og med 3. januar neste år, kvernet rundt i hodet under hele innspillingen av «Jakten på kjærligheten».

- Det er klart, en fire måneders reise vil jo knekke et eventuelt forhold, det er ingen ønskesituasjon for meg. Det er vel heller ingen ønskesituasjon for ham at en mulig kjæreste skal være borte så lenge. Men jeg tror likevel at vi skulle fått det til, mener hun.
 
Om denne reisen blir utslagsgivende for TV-bondens valg gjenstår å se. Det som i hvert fall er sikkert er at den blide jenta håper det ikke blir nettopp det.

- Men han var veldig vanskelig å lese, man fikk liksom aldri noe direkte ut av ham, sier «Jakten»-frieren, som nå ser fram til å reise jorden rundt.

Det innebærer blant annet at hun setter sine føtter i Sør-Afrika, Australia, samt Sør- og Mellom-Amerika.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette skjedde etter hun «dro»