LYKKELIGE: Jan Eggum og Kaia Huuse har vært kjærester i en årrekke, men Eggum innrømmer at parets to små barn har forvandlet tilværelsen. Foto: STELLA PICTURES
LYKKELIGE: Jan Eggum og Kaia Huuse har vært kjærester i en årrekke, men Eggum innrømmer at parets to små barn har forvandlet tilværelsen. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Det viktigste i livet mitt er meg selv

Artisten og småbarnsfaren Jan Eggum er ikke redd for å si hva som betyr mest for ham.

Publisert
SEHER.NO: Jan Eggum fyller 60 år i desember, men den folkekjære sangeren og låtskriveren lever fortsatt et svært hektisk liv.

Flere plateutgivelser, konserter, og innspilling av både TV-program og film om artistlivet hans står på programmet. Og i tillegg er han småbarnsfar! Sammen med kjæresten Kaia Huuse (36) har han nemlig barna Bastian (5) og Hennika (2). Fra før har han datteren Frida (30). 

Eggum er ikke redd for å innrømme at han kan være en ganske utålmodig far. Og han lar seg irritere over fedre som bedyrer at barna er det viktigste i livet deres - uten at de selv faktisk er tilstede.

- Det er hyklersk. Menn elsker som regel jobben sin.

- Jeg innrømmer gjerne at det viktigste i livet mitt er meg selv. Jeg er jo ikke egoist, men min oppgave er å holde meg i live så lenge som mulig, sier Eggum i et lengre intervju i Se og Hør.

Jan Eggums nyeste album «Kjærlighet & Ærlighet» er ute nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Får barn med assistenten sin  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer