- Det viktigste er å trene, og ikke spise is!

"Ghost Whisperer" stjernen gir råd om hvordan man kommer over kjærlighetssorg.

VIL IKKE DEPPE: Jennifer Love Hewitt vil ikke deppe over bruddet med Jamie Kennedy. Hun fokuserer nå på å trene, og å holde seg unna iskrem. Foto: Stella Pictures
VIL IKKE DEPPE: Jennifer Love Hewitt vil ikke deppe over bruddet med Jamie Kennedy. Hun fokuserer nå på å trene, og å holde seg unna iskrem. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespillere Jennifer Love Hewitt (31) brøt nylig med sin tidligere kjæreste Jamie Kennedy (39) - som også har spilt i serien «Ghost Whisperer». Selv om Hewitt har tatt bruddet hardt har hun nektet å la seg selv deppe.

- Jeg lot meg selv deppe i 72 timer etter bruddet, men det var alt. Det viktigste var så å komme seg på trening, og slutte å spise iskrem, sier hun til People.com.

På tirsdag lanserer Hewitt sin nye bok «The Day I Shot Cupid: Hello, My Name Is Jennifer Love Hewitt and I`m a Love-aholic». Noen vil kanskje mene at det er dårlig timing å gå ut en kjærelighetsbok like etter et samlivsbrudd, men skuespilleren tror boken kan bli en suksess likevell.

- Det er ikke en ideel situasjon, men tingen er at jeg aldri skriver noe om hvordan man skal finne den perfekte kjærligheten, eller det perfekte forholdet. Det er en bok som handler om dating, og da passer det jo fint at jeg skal ut i den verdenen nå.

Den mørkhårede skjønnheten blir regnet som en av Hollywoods største rundbrennere, og har hatt mislykkede forhold med alle fra sangeren John Mayer til den skotske skuespilleren Ross McCall.

- Jeg er en håpløs romantiker. Jeg elsker kjærligheten. Mitt mellomnavn er Love, og Valentinsdagen er min favoritt høytid. Jeg vil ha familie og barn, avslører Hewitt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms til med kodeord SEHERTIPS
til 1901.

LES OGSÅ: - Redd for å være singel igjen