- Det vi gjorde foran Sven er vårt pinligste festminne

Thomas og Harald glemmer ikke sitt private stunt - men det hadde hovedpersonen selv gjort...

SEOGHØR.NO: Da Seoghør.no møtte Senkveld-gutta Thomas Numme (44) og Harald Rønneberg (41) under TV 2s høstlansering i slutten av august, avslørte de hva deres pinligste festminne er:

- Det må være da Harald dro låta «Lemon Tree» på gitar på forrige høstlansering, forklarer Thomas Numme.

- Det husker jeg Sven Nordin satt veldig stor pris på. Han sang med, og det var så koselig!, sier makker Rønneberg med et glimt i øyet.

Låten fra det tyske bandet Fool's Garden var en stor hit i Norge, og gikk til topps på VG-lista i 1996.

Se video øverst i artikkelen!

Men da Seoghør.no møtte Nordin sammen med skuespillerkollega Nils Vogt denne uken, avslørte han at han ikke husker episoden.

- Nei, det gjør jeg søren ikke! Sikker på at det ikke var Nils da? Kanskje jeg bare har glemt det...

GLEMT HENDELSEN: Sven Nordin husker ikke at Harald Rønneberg sang 90-tallsklassikeren «Lemon Tree» på gitar på for ham på TV 2s høstlansering i fjor. Seoghør.no møtte Nordin og skuespiller Nils Vogt etter pressevisningen av teaterstykket «Litt av et par!» denne uken.  Foto: Curt Hjerstedt
GLEMT HENDELSEN: Sven Nordin husker ikke at Harald Rønneberg sang 90-tallsklassikeren «Lemon Tree» på gitar på for ham på TV 2s høstlansering i fjor. Seoghør.no møtte Nordin og skuespiller Nils Vogt etter pressevisningen av teaterstykket «Litt av et par!» denne uken. Foto: Curt Hjerstedt Vis mer

Nordin og Vogt er aktuelle i den nye Riksteateret-forestillingen «Litt av et par».

Radarparet fra blant annet TV 2-serien «Mot i brøstet» legger ikke skjul på at de stortrives sammen på scenen.

- Det er kjempehyggelig! Vi har ikke spilt mot hverandre siden vi spilte i «Frustrerte fyrer», og det begynner å bli en fem-seks år siden. Jeg føler meg veldig komfortabel når jeg jobber med Nils.

- Vi kjenner hverandre så godt, også privat og konene våre kjenner hverandre. Vi har det veldig hyggelig sammen, så det er veldig ukomplisert, sier Nordin til Seoghør.no.

Se og hør «Lemon Tree» i videoen under!:

LES OGSÅ: - Jeg gleder meg til å se Sven naken