- Det verste vi har sett

«Homsepatruljen» forteller om skremmende opplevelser i heterofile menns klesskap.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere i år ble det kjent at TV3 satser på en ny norsk versjon av «Homsepatruljen», programmet der en hetro mann får hjelp med blant annet klær, interiør og trening av fem homofile menn.

Torsdag kveld tok de fem herrene turen til Elles sommerfest i Oslo, og kunne fortelle at innspillingen er godt i gang.

- Vi har hatt en litt nølende start, men det har gått veldig bra. Det har noe å gjøre med å bli kameratrent. Jeg har gjort dette noen ganger før, så jeg prøver ikke å overskygge dem og la dem få spillerom, sier Per Sundnes til Seoghør.no.

I programmet får Sundnes hjelp fra personlig trener Tore Vik, moteansvarlig og blogger Espen Hilton, frisør Alex Cornelius og handyman John André Hanøy.

Hilton forteller om hva som har sjokkert ham mest hittil i innspillingen.

- Det verste jeg har sett så langt er en utrolig stygg helsetrøye. Den var helt jævlig, sier Espen. 
Det vakte oppsikt da den tidligere MGP-generalen valgte å gå fra NRK til TV3, og nå som Sundnes har tatt over styringen av den fargerike gjengen lover han at det blir mindre skrulleri.


- Vi er ikke av den troen at man kan kjøpe nye jeans og så er alt bra. Det skal mer enn et make-over til å forandre liv. Det er litt mer dybde i det.

«Homsepatruljen» er basert på det amerikanske konseptet «Queer eye for the straight guy» som også har gått på TV3. Den norske versjonen gikk første gang i 2004 og 2005.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det blir mindre skrulleri  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer