- Det verste var ørene

Realitystjernen hadde ingen anelse om at skjønnhetsoperasjonen skulle gjøre så vondt.

ELSKER OPPMERKSOMHET: "The Hills"-paret har alltid vært glad i oppmerksomhet, og denne helgen var de tilbake i rampelyset etter en liten pause grunnet Heidis mange operasjoner. Foto: Stella Pictures
ELSKER OPPMERKSOMHET: "The Hills"-paret har alltid vært glad i oppmerksomhet, og denne helgen var de tilbake i rampelyset etter en liten pause grunnet Heidis mange operasjoner. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: "The Hills"-stjernen Heidi Montag (23) og ektemannen Spencer Pratt har hatt et par måneders pause fra rampelyset, etter at Heidi lot seg oprerere ti ganger på én dag før jul.

Nå er imidlertid det kameraglade paret igjen å se på de røde løperne, og i helgen viste blondinen fram sitt nye utseende under en Valentine's Day-fest i Las Vegas.

Til Perez Hilton fortalte blondinen hva som var det verste med alle operasjonene hun nylig gjenomgikk.

- Den verste smerten var faktisk ørene mine. Jeg hadde ingen anelse om at det var det verste inngrepet og kroppsdelen, fortalte hun til kjendisbloggen.

Ektemannen Spencer har stått støtt ved Heidis side de siste månedene, og til nettstedet fortalte han at kona slett ikke var i sitt beste humør da de forlot sykehuset etter alle operasjonene.

- Hun kom ut av sykehuset og det eneste hun sa var at doktoren burde gjemme seg!

Selv om realitystjernen har operert seg nok, og vel så det i de flestes øyne, er hun imidlertid ikke tilfreds med utseendet sitt ennå.

- Jeg elsker puppene mine, men jeg vil fremdeles forbedre dem... De ble ikke så store som jeg egentlig ville ha dem, sa hun til People under helgens arrangement.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Mamma så på meg som et dyr