- Det verste var å bli filmet mens jeg var dritsvett

Emilie «Voe» Nereng gruer seg til å se den usminkete versjonen av seg selv i «71 grader nord».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Emilie «Voe» Nereng (19) er en av deltagerene i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», som haddde premiere på TVNorge søndag.

I programmet skal ti kjendiser som vanlig kjempe om å ta seg først til Nordkapp.

Det ble en uvanlig opplevelse for Voe.

- Jeg hadde knapt gått en skogtur, og aldri syklet som trening. Så det var fysisk veldig slitsomt. Men alt det herlige rundt - menneskene og humoren - veier opp for det tunge. Så jeg har nesten glemt de tyngste turene allerede, fortalte hun til Seoghør.no i november.

VAKKER: Emilie Nereng viser seg som oftest fram i fine kjoler og med sminken på plass. I 71 grader nord blir det ikke akkurat slik... Foto: Fameflynet Norway
VAKKER: Emilie Nereng viser seg som oftest fram i fine kjoler og med sminken på plass. I 71 grader nord blir det ikke akkurat slik... Foto: Fameflynet Norway Vis mer

Se video med Voe øverst i artikkelen!

Bloggeren har lenge holdt seg aktiv med dansing, så leggmuskler og balanse hadde hun før turen.

DELTAGERNE: Roger Ruud, Bjørn Einar Romøren, Geir Schau, Andreas Håtveit, Vibeke Skofterud, Emilie «Voe» Nereng, Hilde «GP» Gjermundshaug Pedersen, Aylar Lie, Mariann Thomassen og Nils-Ingar «Nilsi» Aadne er deltagerne i neste runde av 71 grader nord. Tom Stiansen er programleder. Foto: Matti Bernitz, TVNorge
DELTAGERNE: Roger Ruud, Bjørn Einar Romøren, Geir Schau, Andreas Håtveit, Vibeke Skofterud, Emilie «Voe» Nereng, Hilde «GP» Gjermundshaug Pedersen, Aylar Lie, Mariann Thomassen og Nils-Ingar «Nilsi» Aadne er deltagerne i neste runde av 71 grader nord. Tom Stiansen er programleder. Foto: Matti Bernitz, TVNorge Vis mer

Sommeren før innspillingen trente hun seg opp, blant annet med tur over Besseggen, noe hun mener er en «fisletur» sammenlignet med «71 grader nord».

- Det mest krevende for min del var vel syklingen. Jeg hatet det! Og også det at kameraene er rundt deg, når du svetter og ser jævlig ut. Det er noe jeg gruer meg til å se, når jeg selv er på det verste.

Opplevelsen ute i landets natur var svært forskjellig fra Nerengs vanlige liv.

- Det er ikke noe speil, og vi sover ute hver eneste dag. Jeg hadde ikke med meg noe som helst sminke på turen, og gikk ekstremt lenge uten å dusje. Så det blir spennende å se hvordan jeg tar meg ut på TV-skjermen, sier hun til Seoghør.no.

Akkurat der og da brydde hun seg imidlertid ikke om det. Men når det hele skal sendes på TV, tror hun folk vil få se en annen side av henne enn det man kanskje fra før er vant til.

- Men akkurat det var det siste jeg tenkte på i løpet av turen. Jeg dreit i det. Det kommer trolig noen veldig deilige bilder av meg i bare sports-BH og sykkelshorts, mens jeg sykler i oppoverbakke, hater det som skjer maksimalt og er dritsvett.

- Det blir nok artig å se på, og veldig annerledes enn slik folk har sett meg før.

Hennes turkollega Aylar Lie sier til Seoghør.no at hun ikke hadde med seg sminke på turen.

KLAR FOR EN UTFORDRING: Aylar får mye å bryne seg på i kampen om å bli Norges tøffeste kjendis. Her sammen med programleder Tom Stiansen.  Foto: TVNorge
KLAR FOR EN UTFORDRING: Aylar får mye å bryne seg på i kampen om å bli Norges tøffeste kjendis. Her sammen med programleder Tom Stiansen. Foto: TVNorge Vis mer

Derfor reagerte hun skarpt på kommentaren fra komiker Nils Ingar Aadne som mente «hun bruker heller tiden sin på sminking», sier han, før han oppfordrer henne til å spise.

- Jeg hadde ikke med meg sminke på turen engang! Nilsi må få seg dame så han skjønner forskjellen på solkrem og sminke før han uttaler seg om at jeg prioriterer fjeset på «sminke», sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Her er hennes nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer