- Det verste som kan skje er en skade

Nervene står i høyspenn før den første finalerunden i «Norske Talenter». Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag starter den første av delfinalene i årets «Norske Talenter», hvor publikum stemmer frem hvilke to deltagere som går videre.

To av deltagerne som skal på scenen er break-danceren Arman Nezhad (21) og sangeren Alice Kucevic Hugøy (11), som begge fikk mye skryt i de innledende rundene.

Kort tid før sending innrømmer de to begge at de er nervøse for det som skal skje foran TV 2-kameraene.

- Jeg er veldig nervøs og redd for at noe galt skal skje. Det verste som kan skje meg er en skade, men jeg kommer ikke til å trekke meg uansett. Man kan danse breakdance, selv om man for eksempel har skadet armen, sier Arman, som har lært seg selv alt han kan, til Seoghør.no.

Alice sier hun har har alliert med hele skolen sin hjemme i Florø, for å sikre nok stemmer til å gå videre.

- Jeg gleder meg til å vise hva jeg kan og jeg har et hemmelig triks på lur, sier hun med et smil før hun viser vokalferdighetene til Jesse J-låten «Price Tag»

Selv om de konkurrerer mot hverandre foran kamera, har Arman og Alice en god tone utenfor skjermen.

- Jeg har vært stor fan av henne fra dag en. Hun har en stor stemme. Vi har en avtale, vi skal begge til finalen! sier Arman bestemt til Seoghør.no.

«Norske Talenter» ser du fredager kl. 19.30 på TV 2. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor heter han Stian Blipp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer