- Det verste av de verste?

Her er ukens verst kledde... Se bilder og stem selv!

NOT GOOD: Lisa Maria Falcone (fra venstre), Shauna Sand og Ivy Queen kunne gjerne valgt noen litt mer dekkende kjoler... Foto: All Over Press
NOT GOOD: Lisa Maria Falcone (fra venstre), Shauna Sand og Ivy Queen kunne gjerne valgt noen litt mer dekkende kjoler... Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det er ikke bare skuespillere og modeller som får svi når Seher.no svinger med motepisken.

I forrige uke var det nemlig den britiske moteskaperen Zandra Rhodes (69) som gikk på en kraftig bommert når det gjelder valg av antrekk.

69-åringen dukket opp på veldedighetsfest i Beverly Hills iført et antrekk som var så «overkill» at halvparten kunne vært nok.

Med knallrosa hår, azurblå 80-tallsdrakt, haugevis av accessoirer og voldsom blå og rød sminke, så designeren rett og slett litt smågal ut.

Derfor var det heller ikke så rart at hun toppet forrige ukes «verst kledde»-liste med hele 50 prosent av stemmene.

Denne uken har imidlertid moteslakten gått over på et helt annet nivå - ille har det faktisk vært.

Og det var nakenmodellen og skuespillerinnen Shauna Sand (38) som vekket mest oppmerksomhet med sitt valg av antrekk.

Den tidligere Playboy Playmaten dukket nemlig opp på åpingsfesten til en ny butikk i LA iført en «kjole» som, ja, overlot altfor, altfor lite til fantasien. 

Om den lilla strikkevesten modellen hadde på seg egentlig kan omtales som en kjole, er vel heller tvilsomt, men det var nå en gang det hun brukte den som, riktignok med en lilla bikini under.

Med platåsko, navelpiercing og et tjukt lag sminke i tillegg, så stjernen rett og slett ufattelig billig og tacky ut. Terningskast én hos oss i Seher.no.

Sand var imidlertid langt fra den eneste som kledde av seg denne uken.

Grammy-nominerte Ivy Queen (38) kom nemlig på 21st Annual Billboard Latin Music Conference i Puerto Rico i en særdeles utringet hvit kjole med lårhøye, blå støvletter til.

Det hele ble litt for mye ala «Pretty Woman» før Julia Roberts' forvandling, hvis man bytter om ordet «Pretty» med «Too Much».

«Too much» var også stikkordene for filmprodusent og veldedighetsarrangør Lisa Maria Falcones (40) antrekk på premieren av hennes nye film «Mother and Child» mandag denne uken. 

Hvem mener du er ukas verst kledde? Stem til høyre!
 
Den 40 år gamle sositetskvinnen er veltrent og holder seg godt, men den blå, skinnimiterte minikjolen hun hadde tatt på seg til begivenheten i New York, hadde nok passet bedre på en tenåringspike, enn en moden kvinne. 
 
Sommerfugl-bøylen hun hadde i håret bidro heller ikke til å heve antrekket, som vi håper å se på Falcones søppelhaug i den nærmeste fremtid. 

Den britiske sangerinnen, låtskribenten og skuespillerinnen Paloma Faith (24) er kjent for å ha en eksentrisk og svært personlig stil. 

Men da hun dukket opp på lanseringsfest til Samsung på Saatchi Gallery i London tirsdag, synes vi hun tøyde mote-strikken litt vel langt. 

Buksedresser er veldig kult når det styles riktig, men Faiths knallgule drakt ble rett og slett litt for påske-inspirert, og leopardhatten som satt på det knallrøde håret, fikk henne til å se mer ut som en av de småville karakterene i «Alice in Wonderland» enn en popstjerne. 

Moteikon og forretningskvinne Virginia Bates har lenge vært en av Londons største vintage-dronninger, og er kjent for sin svært gode og eksklusive smak. 

Men da Bates deltok på  «An Evening At Sanderson»-arrangementet på The Sanderson Hotel tirsdag denne uken, så også hun ut som en av karakteren fra «Alice in Wonderland»

Den blomstrete, ankellange vintagekjolen Bates hadde på seg kunne vært veldig flott, hadde hun ikke valgt en enorm svart flosshatt som pynt. 

Kjolen var i seg selv mer enn nok, men med flosshatten og et dekkende svart halskjede til ble det for mye dill-dall, og Bates så dermed mer klovnete enn stilfull ut. 

Ikke akkurat det vi hadde forventet oss av en av Londons mest kjente motedronninger... 


Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  - Man kan bli rusa av å se på det!