Cecilie Skog:

- Det verst tenkelige var om noe skulle skje med barna

Eventyrer Cecilie Skog måtte gå noen runder med seg selv før hun reiste fra sine to døtre.

HJEMLENGSEL: Eventyrerparet Cecilie Skog og Aleksander Gamme er vant til å reise langt og lenge. Det ble imidlertid en helt ny opplevelse da Skog måtte reise fra sine to småbarn for å spille inn TV-program. Her er paret, med eldstedatteren i pulk, under Birkebeinerrennet i 2016. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HJEMLENGSEL: Eventyrerparet Cecilie Skog og Aleksander Gamme er vant til å reise langt og lenge. Det ble imidlertid en helt ny opplevelse da Skog måtte reise fra sine to småbarn for å spille inn TV-program. Her er paret, med eldstedatteren i pulk, under Birkebeinerrennet i 2016. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Eventyrer Cecilie Skog (43) kom nylig tilbake til Norge etter en ekspedisjon i Andesfjellene i forbindelse med andre sesong av programmet «Tjukken og Lillemor», sammen med Truls Svendsen.

I et nytt intervju med bladet KK, der hun pryder forsiden, forteller hun at hun slet med hjemlengsel under reisen.

Det er kun halvannet år siden hun og forloveden Aleksander Gamme (41) ble foreldre for andre gang, da datteren Vega (1) kom til verden, og datteren Vilja (3) ble stolt storesøster.

Overfor bladet forklarer hun at hun spurte en helsesøster og en psykolog om råd før hun reiste bort.

- Jeg syntes til tider det var vanskelig. Jeg kjente på en kjemisk, fysiologisk og biologisk abstinens over å være borte fra barna så lenge. Jeg er en person som er vant med å ha kontroll i alle ledd, sier Skog til bladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer