STØL: Mia Gundersen kom på "God Kveld Norge"-fest med sin dansepartner Glenn Jørgen Sandaker. Ifølge artisten er hun kjempestøl etter de siste ukenes trening.  Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad
STØL: Mia Gundersen kom på "God Kveld Norge"-fest med sin dansepartner Glenn Jørgen Sandaker. Ifølge artisten er hun kjempestøl etter de siste ukenes trening. Foto: Seher.no/Adéle C. BlystadVis mer

- Det verker i alle muskler

Men Mia Gundersen har ikke merket dansingen på vekten.

SEHER.NO: I forrige måned ble det kjent hvilke kjendiser som skal delta i årest sesong av TV 2-suksessen "Skal vi danse".

Og som Seher.no tidligere har kunnet bekrefte, er artist Mia Gundersen Lelienhöf (47) en av dem som skal svinge seg på parketten.

Fredag var 47-åringen tilstede på "God kveld Norges" årlige kjendisfest, som ble holdt på fasjonable Restaurant Nr. 15 på Frogner.

Mia kom sammen med sin dansepartner, Glenn Jørgen Sandaker, og innrømmet overfor Seher.no at de har ligget i beinhard trening de siste ukene.

- Det er kjempetøft. Veldig, veldig moro, men også veldig intenst, ler en strålende blid Mia til Seher.no.

Under de tidligere sesongene av "Skal vi danse" har flere av deltagerne rast ned i vekt etter treningsukene. Og tidligere denne uken kunne Henne-redaktør Ellen Arnstad (47), som også er blant årets deltagere, avsløre overfor Seher.no at hun allerede har merket treningen på vekten.

Ifølge Mia har hun så langt ikke gått så mye ned i vekt, men artisten innrømmer at hun har fått kjenne treningen på kroppen.

- Jeg har blitt kjent med muskler jeg ikke en gang visste at jeg hadde. Jeg finner en ny muskel hver dag! Jeg hadde jo tatt av noen kilo før vi begynte treningen, så det med vekten har jeg ikke lagt så mye merke til. Ikke tenker jeg så mye på det heller, men det kommer nok. Det verker i alle muskler, og vi svetter litervis hver dag, humrer hun.

Så langt har hverken hun eller Glenn Jørgen tenkt så mye på hvem som blir deres sterkeste konkurrent på dansegulvet. Men partnerne er enige om at det blir en tøff konkurranse.

- Det er veldig mange dyktige med i år, men vi har ikke fått sett så mye på de andre. Det blir hvertfall veldig morsomt, sier Mia.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Her setter vi Mia ut av spill