- Det velger jeg å holde for meg selv

Men «Jakten»-bonden Svein Bøylestad avslører at han har utviklet følelser til flere av sine frierjenter.

HHEMMELIGHETSFULL: - He he, det velger jeg å holde for meg selv, sier «Jakten»-bonden Svein på spørsmål om han har forelsket seg i noen av sine friere. TV-frieren Christine måtte på skolen, og var ikke til stede da dette bildet ble tatt.           Foto: TV 2
HHEMMELIGHETSFULL: - He he, det velger jeg å holde for meg selv, sier «Jakten»-bonden Svein på spørsmål om han har forelsket seg i noen av sine friere. TV-frieren Christine måtte på skolen, og var ikke til stede da dette bildet ble tatt. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mandagens «Jakten på kjærligheten» var det TV-bøndene Svein Bøylestad (27) og Bente Fremo (26) som skulle velge seg ut fire av fem friere som de ville ha med seg videre i programmet. Ingen av dem hadde veldig store problemer med å velge da de skulle foreta seg sine valg.  

Svein valgte å sende hjem Emilie Fremstad, mens Bente til slutt havnet på Trond Erik Reitåa.

- Valget gjorde jeg først og fremst ut fra at jeg så på Emilie som mer en venninne eller kamerat i forhold til hvordan hun er og hvilke interesser hun har. Hun var den jenta jeg følte jeg hadde minst kjemi med. Dessuten ble hun syk, måtte legge seg tidlig og var ikke helt seg selv. Det ble liksom ingen spenning, forteller Bøylestad til Seher.no.

Spenning, det opplever han imidlertid til gangs med flere av de andre jentene.

- Jentene jeg sitter igjen med er helt kanonbra. De gir masse av seg selv, og jeg må si at jeg er skikkelig fornøyd, mener han.
 
- Har du blitt forelsket i noen av dem, Svein?

- He he, det velger jeg å holde for meg selv, sier «Jakten»-bonden, som likevel ikke legger skjul på at det har oppstått følelser.

I aller høyeste grad.

- Der vi er nå i programmet er det litt for tidlig å kjenne på den «forelskelsesbiten». Men det er absolutt en «spenning» der til flere av jentene.

- Så du er betatt av flere av jentene?

- Jeg er betatt av flere av jentene, ja. Det er helt kanon.

Tiden som bonde i «Jakten på kjærligheten» har gitt mersmak for Bøylestad, som så langt bare har opplevd positive ting rundt det å være på TV.

- Det har vært utrolig spennende og veldig utfordrende. Det kan ikke sammenlignes med noe egentlig. Det har vært veldig artig, mener han.

Den siste tiden har han også merket seg at flere og flere har fått øynene opp for at han jakter kjæreste i full offentlighet - nemlig på TV-skjermen.

- De siste par ukene har jeg merket en økning av henvendelser og at folk tisker og hvisker når de ser meg på gata. Og jeg har blitt forespeilet at det vil komme enda mer utover høsten. Men så langt har jeg fått mange positive og fine tilbakemeldinger fra både kjente og ukjente, sier Froland-bonden Svein Bøylestad til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg skjønner hvis folk reagerer på dette  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer