- Det var ydmykende

Thomas Hansvoll sist etter seks «Mesternes Mester»-øvelser.

<strong>NEDERST:</strong> Hansvoll må finne seg i å ligge nederst på resultatlisten etter at de seks første øvelsene i «Mesternes Mester» er unnagjort. Foto: NRK
NEDERST: Hansvoll må finne seg i å ligge nederst på resultatlisten etter at de seks første øvelsene i «Mesternes Mester» er unnagjort. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere proffbokseren Thomas Hansvoll (37) ligger etter seks øvelser på bunnen av poenglista i «Mesternes Mester».

- Det var ydmykende. Det er ingen som liker det, selv om det egentlig bare er lek og moro. Det er en slags seriøsitet over det hele, som jeg ikke hadde forventet på forhånd. Man labber jo litt med halen mellom beina etterpå, sier han til Seoghør.no.

Hansvoll fant, resultatene til tross, seg godt til rette sammen med de andre deltagerne i Ungarn, der innspillingen foregikk i september i fjor.

- Vi fant tonen med en gang, og det var kjempehyggelig. Det var en kul greie, selv om det ikke gikk så bra i konkurransene.

Nå gruer Hansvoll seg til å se seg selv på TV.

- Jeg gruer meg til å se det igjen. Jeg er ikke helt komfortabel med å se meg selv i en sånn setting, sier han til Seoghør.no.

«Mesternes Mester» sendes lørdager klokken 19.55 på NRK. Se vår store TV-guide her!

 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Comebacket henger i en tynn tråd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer