EKKELT: Ifølge Chirag var noe av det «ekleste» på «Camp Senkveld» epiosden hvor han måtte stille i en kjempetrang korpsdress.
EKKELT: Ifølge Chirag var noe av det «ekleste» på «Camp Senkveld» epiosden hvor han måtte stille i en kjempetrang korpsdress. Vis mer

- Det var ydmykende og degraderende

Karpe Diem-gutta følte seg som «fnisete jenter» i «Camp Senkveld».

SEHER.NO: Karpe Diem-gutta forteller hva som var flauest med «Camp Senkveld» nederst i saken!
 
Den norske hip hop-duoen Karpe Diem er i disse dager aktuelle med deres tredje album «Aldri Solgt En Løgn». Og singelen «Ruter», gjør det allerede stort på hitlistene.

Det er imidlertid ikke bare på musikkfronten at Chirag Rashmikant Patel (25) og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (25) fra Oslo har fått oppmerksomhet de siste månedene.

Gutta er nemlig blant deltagerne i Thomas Numme og Harald Rønnebergs «Camp Senkveld» på TV 2.

Og til Seher.no innrømmer de at det både var «dødsgøy» og til tider «svært pinlig» å være med på de ulike konkurransene.

Ifølge Chirag, som nå er ute av «Senkveld»-konkurransen, var særlig episoden hvor de måtte ta på seg korpsuniform og fremføre nasjonalsangen en flau affære.

 - Jeg synes det var litt ekkelt rett før den korpsgreia. Jeg fikk på meg en sånn rød korpsdrakt som var jævlig tettsittende, og jeg så ut som den der lirekasse-apen. Du vet, den apen som lirekasse-mannen har. Jeg og Ali så ut som det, humrer han.

Ifølge hip hop-duoen var det en veldig kul gjeng Monster hadde fått samlet til TV 2-produksjonen.

- Det var en sinnsyk kul gjeng, og alle jobber jo innenfor samme paraplybransje, forteller Magdi.

Chirag innrømmer imidlertid at det var tider der de følte seg som fjortisene i gruppa.

- Vi har alltid følt at vi kan komme med en kjapp replikk og at folk kan gi oss litt oppmerksomhet i en sånn setting. Men her var vi bare helt overkjørt, for det var jo bare skuespillere og stand-up komikere.

- Så vi var liksom de fnisete jentene som lo av alt det de sa. Så det var veldig ydmykende og degraderende, men vi hadde det gøy for det, for de var faktisk jævla morsomme, humrer han.

«Aldri Solgt En Løgn» kom i salg mandag 19. april. 

LES OGSÅ: - Her avslører de hverandres uvaner!

Karpe Diem-gutta forteller hva som var flauest med «Camp Senkveld» nedenfor:


[obj:media:8536]