<strong>HUSKER LITE:</strong> - Da det var over, smalt det raketter bak meg. Det var champagne overalt, mens folk rev og slet i meg. Men det er nesten borte fra minnet, avslører «Farmen»-vinner Tommy Rodahl til Seher.no. Foto: Alex Iversen/TV 2
HUSKER LITE: - Da det var over, smalt det raketter bak meg. Det var champagne overalt, mens folk rev og slet i meg. Men det er nesten borte fra minnet, avslører «Farmen»-vinner Tommy Rodahl til Seher.no. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

- Det var voldsomt, og helt grusomt

«Farmen»-vinneren har et øyeblikk i livet han ikke kan gjøre rede for.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Søndag kveld ble det klart: Tommy Rodahl (47) er mannen som gikk seirende ut av «Farmen 2011». Det gjorde han etter å ha beseiret årets utfordrer, Jan Rudi Bendiksen (28), i den store finalen.

Til Seher.no forteller Rodahl at vinnerøyeblikket sitter fjernt, faktisk ekstra fjernt, i minnet.

- Det er som et vakum, jeg har et øyeblikk i livet jeg ikke kan gjøre rede for. Det kan ha vært to minutter, det kan ha vært fem eller 20 - jeg vet ikke. Men det som skal være sikkert, er at jeg aldri har undervurdert Jan Rudi, og at jeg på hvert eneste spørsmål gikk for å vinne, sier den lykkelige vinneren.
 
47-åringen vet ikke hva som utløste det faktum at det er deler av seiersscenene han ikke husker.

- Da det var over, smalt det raketter bak meg. Det var champagne overalt, mens folk rev og slet i meg. Men det er nesten borte fra minnet. Det var voldsomt, og helt grusomt. Jeg husker nesten ingenting. Jeg kan ha vært borte i fem minutter, men skal jeg tippe var det i omtrent 20 minutter. Det var totalt kaos rundt meg, forteller han.

- Fikk du blackout, Tommy?

- Nei, det vil jeg ikke si. Blackout er rusbetont. Jeg vil heller kalle det en overdose av glede.

Til Seher.no har både Tommy Rodahl og Jan Rudi Bendiksen avslørt at de aldri helt fant kjemien. Dermed var det kanskje litt ekstra deilig for Tommy å slå nettopp Jan Rudi i en finale. Men seiers- og tapsscenene husker altså «Farmen»-vinneren ikke spesielt mye fra.

- Det er så mye som skjer, og som skjer så fort. Jeg tror jeg husker at jeg ble hevet opp i lufta. Jeg tror jeg husker det. Det kan sammenlignes med en kraftig essens man har jobbet for hele livet. Plutselig eksploderer det, og så er det over, sier Tommy, som måtte holde seieren skjult for omverdenen i mange måneder av hensyn til spenningen i programmet.
 
- Klarte du å holde det skjult da?

- Det var en absurd situasjon, men ja, jeg klarte å holde det skjult, sier vinneren av «Farmen 2011», Tommy Rodahl, til Seher.no.

I 2010 var det Leif Birger Mækinen som gikk seirende ut «Farmen».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Her har de virkelig løyet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer