Jennifer Garner:

- Det var vilt

Jennifer Garners matlaging endte i flammer.

SJOKKERER: Jennifer Garner levde ikke helt opp til forventningene i sin nye video. Foto: John Salangsang/Shutterstock/NTB
SJOKKERER: Jennifer Garner levde ikke helt opp til forventningene i sin nye video. Foto: John Salangsang/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Jennifer Garner (49) spilte nylig inn en ny episode av matlagingsprogrammet sitt «Pretend Cooking Show», som hun blant annet bruker å legge ut på Instagram.

Det gikk vel og merke ikke helt etter planen da hun skulle lage mat i juleferien, og det kunne endt fryktelig galt.

OPPMERKSOMHET: Den amerikanske skuespilleren Jennifer Garner (48) får nok en gang oppmerksomhet for kjæledyra sine. Foto: Splash News Vis mer

- Det var vilt

49-åringen kunne avsløre i videoen at hun var nære på å sette fyr på hele kjøkkenet, mens hun lagde Ina Gartens Beef Bourguignon-oppskrift. Sistnevnte er blant annet programleder for «Food Network».

Saken omtales blant annet av nettstedet People og E! News.

I øyeblikket det går galt har 49—åringen nettopp tilsatt konjakk i kjelen, men det er ikke det som er det store problemet. Hun hadde nemlig doblet Gartens oppskrift, noe som resulterte i at alkoholen tente på som en ildkule. Alkohol kan nemlig være veldig brennbart.

«Kan du tro at det nettopp skjedde? Det var vilt», spøkte hun, mens hun så flammen slukke.

Etter hendelsen så det ut til at Garner hadde roet seg ned og spøkte ved å slenge en kommentar om at «Ina ville aldri!» - hvor hun refererte til at dette var en situasjon Gartens aldri ville vært i selv.

SJOKKERT: Drew Barrymore ble sittende målløs igjen da hennes tidligere skuespillerkollega, Michael Vartan, kom med en oppsiktsvekkende og koselig avsløring denne uka. Vis mer

Stor tabbe

Tilbake i oktober var imidlertid Garner også i fokus for en litt klønete hendelse. Hun hadde nemlig sendt en melding som havnet i helt feil innboks.

Hun skulle sende en SMS til «Alias»-skuespiller Carl Lumbly (70), men slik gikk det altså ikke.

«Carl, dette er Jen G. Her er bevis», skrev hun til det som skulle være Lumbly. Garner sendte også en selfie av seg selv, og har i ettertid delt en skjermdump av meldingene på Instagram.

«Feil nummer», fikk hun i retur, men 49-åringen ga seg ikke der.

«Haha. Vel, dette er meg!», svarte hun tilbake.

I kommentarfeltet, under skjermdumpen, kunne ikke fansen annet enn å le av «13 snart 30»-stjernen.

«Hysterisk, men elsker det også», skrev en, mens en rekke andre følgere la igjen emojier hvor de lo så de gråt.

«Dette er utrolig», skrev en annen.

LES OGSÅ: Røper blodig tabbe: - En dårlig kveld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer