- Det var verre med barn i magen

Pia Lykke har fått god hjelp av moren under TV-innspillingen.

NY SESONG: Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus er tilbake med en ny sesong av «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?». Pia Lykke er som vanlig programleder, men denne gangen uten baby i magen. Foto: TVNorge
NY SESONG: Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus er tilbake med en ny sesong av «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?». Pia Lykke er som vanlig programleder, men denne gangen uten baby i magen. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da Pia Lykke (37) ledet den forrige sesongen av TVNorge-programmet «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?», var hun gravid.

I januar kom sønnen Martin til verden, og til våren er Lykke aktuell med sesong nummer tre av den populære serien. Denne gangen var hun ikke gravid under innspillingen.

- Det var verre å spille inn programmet som gravid. Denne gangen kunne babyen være med på settet, jeg fikk god hjelp av moren min som var barnevakt, og det gikk veldig bra, sier Lykke til Seoghør.no.

Det ble likevel dramatisk under opptakene for programlederen, som var nær ved å bli løpt overende av en hest i en av konkurransene.

- Jeg ble livredd, og fikk akkurat hoppet unna, sier hun.

HER KAN DU FÅ MED DEG UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV

Som vanlig vil de tidligere alpinistene Lasse Kjus og Kjetil Andre Aamodt kjempe mot lag bestående av to kjente idrettsutøvere om å være best. Og konkurranseinstinktet er fortsatt på plass.

- Jeg er nok litt mer avslappet til det enn Kjetil, jeg tror han er hakket verre enn meg. Men jeg blir like overrasket hver gang over hvor morsomt dette faktisk er. Vi får oppleve mye, sier Lasse Kjus til Seoghør.no.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg slenger ut puppen hvor som helst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer