- Det var veldig, veldig tungt

«Robinson»-Elisabet brøt sammen på stranden.

LEGEHJELP: Et legeteam ankom øya og tok hånd om Madsen. Foto: TV3
LEGEHJELP: Et legeteam ankom øya og tok hånd om Madsen. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video av sammenbruddet nederst i saken!

SEHER.NO: I søndagens episode av «Robinsonekspedisjonen» bryter deltageren Elisabet Madsen (25) fullstendig sammen på stranden, og må få legehjelp.

Deltageren forteller at hun følte seg presset ut av de andre i gruppen, noe som var én av flere grunner til at hun følte seg dårlig.

- Jeg hadde hatt det kjipt lenge, så jeg ble dårlig på flere måter. Jeg følte meg veldig svimmel og besvimte på stranden. Like før det skjedde tenkte jeg: «Faller jeg nå, så faller jeg i hvert fall trygt». Jeg husker jeg våknet opp, men ingen av de andre gjorde noe, selv om de var rett i nærheten, sier hun til Seher.no.

Liggende på stranden sjekket legene blodtrykket til Madsen, som sier de første dagene på øya var mye verre enn hun hadde trodd på forhånd.

- Det var veldig, veldig tungt. Jeg hadde klart å holde ut med sulten og kulden, men når alle de andre ligger og holder rundt hverandre under et tak, mens jeg ligger alene under en palme, er det utrolig kjipt.

Hvordan det går med Madsen ser du på TV3 søndag klokken 20.00. Se stor TV-guide her!
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg følte meg som en dårlig mor[obj:media:9992]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer