- Det var veldig vanskelig for meg

Sandra Lyng måtte fjerne fire svulster fra brystene.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den populære artisten Sandra Lyng (27) avslører at hun måtte fjerne fire godartede svulster fra brystet.

VISER ARRENE: Sandra filmer seg selv og viser fram arrene etter operasjonen i TV 2 Bliss-serien. Foto: TV 2
VISER ARRENE: Sandra filmer seg selv og viser fram arrene etter operasjonen i TV 2 Bliss-serien. Foto: TV 2 Vis mer
NYTT REALITYPROGRAM: Sandra Lyng er aktuell med sin egen TV-serie, Sandra Usensurert, på TV 2 Bliss. Foto: Sølve Hindhamar, Se og Hør
NYTT REALITYPROGRAM: Sandra Lyng er aktuell med sin egen TV-serie, Sandra Usensurert, på TV 2 Bliss. Foto: Sølve Hindhamar, Se og Hør Vis mer

Søndag er hun aktuell med premieren av TV 2 Bliss-programmet «Sandra Usensurert», og det er i serien hun kommer med den dramatiske avsløringen.

- Jeg har for to uker siden gått gjennom en operasjon der de fjernet fire godartede svulster. Så jeg har fått arr. Det er kjipt og vanskelig, men jeg har ikke kreft. Og det er mindre sjanse for at jeg får kreft, så det er bra. Men det er tungt, sier Sandra i programmet.

På sitt eget bad filmer hun seg selv i speilet, og viser fram arrene etter den vellykkede operasjonen.


Artisten syntes det var tungt å få beskjeden om at hun ville få varige mén på brystet.

- Jeg synes det var en skikkelig vanskelig tid. Jeg fikk vite at jeg ville bli derformert i brystområdet. Jeg syntes ikke det var kult, jeg hadde jo lyst til å føle meg OK i bikini. Man har ikke lyst til at det skal vises. Samtidig har jeg skrekk bare for å ta en blodprøve. Så det var veldig vanskelig for meg rett og slett, utdyper hun.


Sandra måtte sette popkarrieren på vent da hun fikk beskjeden om at hun hadde svulster i brystene. Nå er hun bare glad for at hun er frisk, og ikke har kreft.

- Jeg har fått et veldig stort arr, og blitt både blå og gul. Det ser ikke så fint ut, rett og slett. Men har det egentlig så mye å si når jeg holder meg frisk?

«Sandra Usensurert» har premiere søndag klokken 20.30 på TV 2 Bliss.

LES OGSÅ: - Litt flaut å ta undertøysbildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer